Survivor 4: Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Τζέιμς Καφετζή με την σύντροφό του

Τρελά ερωτευμένος λίγο μετά το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Τζέιμς Καφετζή με την σύντροφό του

Μόνο καλό, σε όλα τα επίπεδα, φαίνεται πως του έκανε η συμμετοχή του στο Survivor 4. Ο Τζέιμς Καφετζής φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε ένα ταξίδι ζωής που ονειρευόταν. Να βοηθήσει τον κόσμο - και το έκανε με μεγάλη επιτυχία - και να κερδίσει την πρώην αγαπημένη του.

Η γερμανικής καταγωγής Maxine Dold είναι μια κούκλα και επέλεξε να κάνει διακοπές στην Ρόδο με τον Τζέιμς!

Και μπορεί να γράφτηκε ότι χώρισαν πριν από το Survivor, μήπως όμως κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης;

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ήταν στο survivor ο Τζέιμς είχε πει: «Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό»!

Σε ένα έπαθλο επικοινωνίας εκείνη μέσω βίντεο που του έστειλε, του είπε ότι τον περιμένει να γυρίσει στην Ελλάδα για να περάσουν μαζί το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα η Maxine του είπε: «Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και για αυτά που έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνε δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν από δυο χρόνια. Ανυπομονώ να σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω. Πολλή αγάπη». Και τελικά, αυτό που είπε, αυτό και συνέβη.

Χθες το βράδυ, η Maxine και ο Τζέιμς βγήκαν για ποτό και εκείνος ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία μετά από καιρό. Σ' αυτή απεικονίζονται οι δυο τους σε μεγάλα κέφια ποζάροντας μαζί με έναν φίλο τους.

Ερωτευμένος ο Τζέιμς Καφετζής μετά το Survivor

Τζέιμς Καφετζής Survivor ερωτευμένος