Survivor 4: Τα πρώτα 24ωρα των παικτών πίσω στην Ελλάδα - Με ποιους συναντήθηκαν;

Εκεί βρίσκεται η πολυτελής βίλα που μένουν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα πρώτα 24ωρα των παικτών πίσω στην Ελλάδα - Με ποιους συναντήθηκαν;

Από την Πέμπτη οι 4 παίκτες του Survivor 4 που κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα πριν τον ημιτελικό, βρίσκονται στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Ατζούν τους παραχώρησε μια βίλα με σκοπό να είναι απομονωμένοι από τον κόσμο για να μην μάθουν τι λέγεται.

Η κάμερα της εκπομπής, Έλα Χαμογέλα και ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Μητσόπουλος βρήκαν τη βίλα και μετέφεραν τις πρώτες πληροφορίες για το τι συμβαίνει. Η απίστευτη βίλα, βρίσκεται ανάμεσα στην Ανάβυσσο και τα Καλύβια, με θέα τη θάλασσα, σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία.

Μάλιστα, εκεί πραγματοποιήθηκαν και γυρίσματα, καθώς οι παίκτες συναντήθηκαν με τις οικογένειές τους μετά από σχεδόν 6,5 μήνες. Ωστόσο, άτομα της παραγωγής δεν τους άφησαν λεπτό μόνους τους.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor 4

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό και τελικό του Survivor 4 ξεκίνησε και έχουν ανακοινωθεί όλες οι λεπτομέρειες για αυτά που πρόκειται να δούμε.

Οι τέσσερις φιναλίστ έχουν φτάσει στην Αθήνα και πρόκειται το βράδυ της Κυριακής να τους δούμε για πρώτη φορά ζωντανά.

Η εκπομπή “Love it” και η δημοσιογράφος Ελένη Ευσταθίου μας αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες για τις δύο μεγάλες βραδιές που θα παρακολουθήσουμε.

Οι 4 παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο χώρο διεξαγωγής φορώντας τα ρούχα που τους έχουμε συνηθίσει και εκεί θα συναντήσουν τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει και τους συγγενείς τους.

Στον ημιτελικό μάλιστα, πρόκειται να δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες.

Στην αρχή θα αποχωρήσει ένας παίκτης ενώ στο τέλος της βραδιάς θα έχει αποχωρήσει και δεύτερος, έτσι ώστε να μείνουν οι δύο που θα διεκδικήσουν το έπαθλο στον τελικό.