Survivor 4: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παίκτης που κόλλησε κορωνοϊό

Δεν θα παρευρεθεί στον ημιτελικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παίκτης που κόλλησε κορωνοϊό

Κι ενώ τα σκηνικά για τον αποψινό ημιτελικό του Survivor στήνονται και οι πρώην παίκτες ετοιμάζονται για το θέατρο στο Γαλάτσι, ένας έχει μείνει πίσω και δεν πρόκειται να εμφανιστεί!

Πριν από λίγες ημέρες, όλοι οι παίκτες του ριάλιτι ήταν καλεσμένοι στο φινάλε της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, αλλά τελικά δεν βγήκαν στον αέρα γιατί ένας από αυτούς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ποιος είναι ο Survivor παίκτης που έχει κορωνοϊό

Ο ίδιος έχει επιλέξει να μην ανακοινώσει ακόμα ότι το περνάει αλλά εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι ήδη.

Ο παίκτης που νοσεί αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθώς οι πρώην συμπαίκτες του τον θεωρούν υπεύθυνο που δεν πήγαν στον Μουτσινά αλλά και που διακινδεύουν να μην πάνε ούτε στα live στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν στηθεί πηγαδάκια εναντίον του και εκείνος τα έχει μάθει… Το όνομά του συζητιέται πολύ μεταξύ των πρώην Survivors. Μάλιστα, είναι φανερά ενοχλημένος και με τον σχολιασμό που γίνεται σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές και sites και το διαμηνύει στο φιλικό του περιβάλλον. Το μόνο σίγουρο είναι ένα! Ότι αυτός δεν υπάρχει περίπτωση καμία να είναι στα live.

Αυτή είναι η τελική δυάδα του φετινού Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα είναι ο Γιώργος Κόρομι. Παίζει πολύ οριακά σε ψήφους με την Μαριαλένα αλλά δεν θα καταφέρει να επιβιώσει.

Από εκεί και πέρα θα μείνουν Μαριαλένα, Σάκης και Ηλίας.

Ένας από αυτούς θα φύγει στο τέλος της βραδιάς και σύμφωνα πάλι με την πηγή μας, με τον άνθρωπο που τόσο καιρό μας μετέφερε τα spoils και τα παρασκήνια από τον Άγιο Δομίνικο, η Μαριαλένα δεν θα καταφέρει να περάσει στην τελική 2αδα.

Άρα Κατσούλης και Ηλίας θα είναι οι τελευταίοι Survivors.

LIVE στο instagram της Έφης Εκίζογλου απόψε από το Γαλάτσι που θα γίνει ο τελικός του Survivor