Survivor 4: Η αδερφή του Κατσούλη απαντάει στην μητέρα της Μαριαλένας - «Όταν βγει ο Σάκης, θα...»

« Χαιρέτησα τη Μαριαλένα και της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Για ποιο λόγο να χαιρετήσω τη μαμά της;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η αδερφή του Κατσούλη απαντάει στην μητέρα της Μαριαλένας - «Όταν βγει ο Σάκης, θα...»

Μετά τις πρώτες δηλώσεις της μητέρα της Μαριαλένας στο Πρωινό, όπου "άδειασε" τον Σάκη Κατσούλη λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, η αδερφή του ποδοσφαιριστή, θέλησε να πάρει θέση.

Βγαίνοντας μέσω skype στον αέρα, δεν θέλησε να αναφερθεί στα προσωπικά του, ενώ διέψευσε την κα Γεωργία, πως δεν μίλησε κανείς από την οικογένεια της, στην οικογένεια Κατσούλη.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Σάκη Κατσούλη

«Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει όποιον θέλει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, γιατί αυτός οδήγησε τον αδερφό μου στο αποψινό τελικό. Δε θέλω να αναφερθώ αυτή τη στιγμή στα προσωπικά του αδερφού μου. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν θα το κάνω και τώρα. Αυτό είναι μια στάση ζωής που έχουμε μάθει από τους γονείς μας, δεν εμπλεκόμαστε ποτέ σε προσωπικά τρίτων. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, τον αγαπάμε πάρα πολύ και ότι αποφασίσει ο Σάκης εμείς θα είμαστε δίπλα του.

Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μπήκα ποτέ δεν θα το κάνω και τώρα. Ο κόσμος δεν περιμένει τελευταία στιγμή για να διαμορφώσει την άποψη του για τον Σάκη και για τον κάθε παίκτη. Ήταν εκεί πεντέμισι μήνες. Όταν βγει ο Σάκης, θα μπορούσατε να τον ρωτήσετε για τα προσωπικά του. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να του μιλήσω, αλλά δεν είναι ακόμα σπίτι. Τον είδα χθες, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω για την Μαριαλένα. Είναι δικό του θέμα, όταν θέλει θα μου μιλήσει.

Χαιρέτησα τη Μαριαλένα και της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Για ποιο λόγο να χαιρετήσω τη μαμά της; Νομίζω πως μίλησαν οι γονείς μου με τον αδερφό της», είπε μεταξύ άλλων η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.

Όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη για μια φωτογραφία

Χαμός έγινε στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor 4, όπου από νωρίς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Μαριαλένα είναι αυτή που κερδίζει από την ψηφοφορία.

Μαριαλένα, Σάκης και Ηλίας λοιπόν είναι οι 3 παίκτες που διεκδικούν το εισιτήριο τους για τον μεγάλο τελικό αλλά και φυσικά για το έπαθλο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly δεν θα μπορούσε παρά να μην βρίσκεται στο Γαλάτσι, όπου διεξάγεται ημιτελικός και τελικός, και σας έχουμε ήδη παρουσιάζει αρκετό backstage υλικό και όχι μόνο!

Μάλιστα, σε ένα από τα διαλείμματα, πολλοί ήταν αυτοί που όρμηξαν κυριολεκτικά πάνω στον Σάκη Κατσούλη, προκειμένου να τραβήξουν μαζί τους μια φωτογραφία, ενώ τα συνθήματα για τον συγκεκριμένο παίκτη δεν έχουν σταματήσει λεπτό.

Survivor 4 - ημιτελικός όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη 4

Survivor 4 - ημιτελικός όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη 3

Survivor 4 - ημιτελικός όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη 2

Survivor 4 - ημιτελικός όρμηξαν στον Σάκη Κατσούλη για μια φωτογραφία