Θετικός στον κορωνοϊό και ο Τζέιμς Καφετζής - Υγειονομική βόμβα ημιτελικός και τελικός Survivor 4

Είχε μπει στον χώρο και είχε φωτογραφηθεί με πολλούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικός στον κορωνοϊό και ο Τζέιμς Καφετζής - Υγειονομική βόμβα ημιτελικός και τελικός Survivor 4

Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό και ο Τζέιμς Καφετζής, μετά την Νικολέττα Μαυρίδη αλλά και την Χριστίνα Κεφαλά. Την ανακοίνωση ο Ροδίτης έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως περιμένει τα αποτελέσματα του PCR.

Συγκεκριμένα, όπως από χθες σας είχαμε ενημερώσει ο Τζέιμς, μπορεί να βρέθηκε στον ημιτελικό, ωστόσο λίγο πριν βγει στον αέρα το παιχνίδι, αποχώρησε άμεσα από το Άλσος Βεΐκου μαζί με την σύντροφό του. Ο Νίκος Μπάρτζης στην συνέχεια στις κάμερες είχε δηλώσει πως έφυγε λόγω προβλήματος που προέκυψε, όμως δεν έπεισε κανέναν.

Έτσι λοιπόν, πριν μερικά λεπτά ο Τζέιμς Καφετζής μέσα από Insta story του έκανε γνωστό πως παρόλο που στο test που έκανε πριν πετάξει για Αθήνα βγήκε αρνητικός, σε αυτό που έκανε στον ημιτελικό βγήκε θετικός με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το χώρο και να μπει σε καραντίνα.

Survivor 4 θετικός στον κορωνοϊό ο Τζέιμς Καφετζής

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως παρόλο που ο Τζέιμς και η σύντροφος του βρέθηκαν στο ίδιο αμάξι με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, εκείνοι έκατσαν στο live του ημιτελικού, ενώ φωτογραφήθηκαν και με θαυμαστές.

Κορωνοϊός Τζέιμς Αννα Μαρία Μπάρτζης

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τι θα γίνει με τον τελικό του Survivor 4 απόψε το βράδυ μετά τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν. Ακόμη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ δεν έχει βγει.

"Δυο άνθρωποι ήταν με κορωνοϊό στο Survivor κι αγκάλιαζαν τους άλλους χωρίς μάσκες"

Πρώτο θέμα σχολιασμού σε όλες τις πρωινές εκπομπές φυσικά ήταν ο χθεσινός ημιτελικός του Survivor. Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν σε πολύ συγκεκριμένα περιστατικά παρουσιάζοντας τον προβληματισμός τους για το αν τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που έπρεπε από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ όταν εντοπίστηκαν εκείνη την στιγμή στο στάδιο θετικά κρούσματα, όπως η Νικολέτα Μαυρίδη που το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram.

Να σημειωθεί πως η Νικολέτα πριν διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό ήταν για αρκετή ώρα στον χώρο και φιλιόταν και αγκαλιαζόταν με πολύ κόσμο, κυρίως παίκτες, οι οποίοι μετά δεν απομακρύνθηκαν αλλά συμμετείχαν κανονικά στην διαδικασία.