Survivor 4: Η Μαριαλένα "άδειασε" Τζέιμς και Μπάρτζη - «Δεν ισχύει ότι...»

«Το φούσκωσαν και το διόγκωναν συνέχεια και χρησιμοποιήθηκε μετά εις βάρος μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαριαλένα

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it, βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την αποχώρηση της από τον χθεσινό ημιτελικό του Survivor 4. H αθλήτρια μεταξύ άλλων, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην φιλία της με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή που στη συνέχεια εξελίχθηκε σε κόντρα.

Όσα είπε η Μαριαλένα για Τζέιμς και Μπάρτζη στο Survivor 4

«Με τα παιδιά ήμουν δεμένη τους πρώτους δύο μήνες, ήρθαμε κοντά. Πραγματικά όμως δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος, τι θέλει από εσένα, αν σε χρησιμοποιεί ή αν σκέφτεται πίσω από αυτό που σου λέει κάτι άλλο. Τους είχα εκμυστηρευτεί την ιστορία μου με τον Σάκη, τον τρόπο που ακριβώς χωρίσαμε, τους τα είχα πει όλα ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Εγώ εμπιστευόμουν με τα μούτρα όποιον έβλεπα.

Παρερμήνευσαν την ιστορία που τους είπα με τον Σάκη, έβγαλαν κάτι άλλο από αυτό που ίσχυε, το φούσκωσαν και το διόγκωναν συνέχεια και χρησιμοποιήθηκε μετά εις βάρος μου. Επειδή είδαν μετά ότι τα πάμε καλά με τον Σάκη και πάμε και καλά αγωνιστικά, εκεί στράβωσε το πράγμα. Εγώ δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα θα είμαι με τον Σάκη και δεν θα είμαι με τα παιδιά. Είχαν προηγηθεί κάποια πράγματα, με είχαν στενοχωρήσει κάποια πράγματα που έκαναν και με έφεραν πιο κοντά στον Σάκη.

Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε τίποτα απέξω, επειδή ξέρει ότι επηρεάζομαι. Δεν ισχύει ότι απομακρύνθηκα από τα παιδιά επειδή υποτίθεται ότι μου μετέφερανπως είναι οι πιο μισητοί έξω», τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έπιασαν την Μαριαλένα τα κλάματα με το που άρχισε να μιλά για τον Γιώργο Λιβάνη

«Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπρούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτό. Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου στην αρχή να του μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από όπως αντέδρασε ο Γιώργος, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί».

«Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έβαλε τα κλάματα.

«Δεν έβλεπα ούτε κάμερες ούτε τίποτα, ήταν η πραγματικότητά μου. Συνέχεια σκεφτόμουν τον Γιώργο και ότι όλο αυτό θα το παρεξηγήσει. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι με ξέρει και δεν θα το παρεξηγήσει. Όμως όλο αυτό που έβλεπε ήταν παρεξηγήσιμο, κι εγώ θα παρεξηγούμουν. Μπορεί έξω να θέλεις μια αγκαλιά, αλλά στο παιχνίδι θέλεις δέκα», εξήγησε.

Βέβαια, να τονίσουμε πως εμείς γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος Λιβάνης έχει προχωρήσει την ζωή του αλλά... ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!

Λίγο μετά η Μαριαλένα ξεκαθάρισε την θέση της και για όσα ειπώθηκαν για τον Σάκη Κατσούλη και την σχέση τους.