Survivor 4: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τελικού - Στο τσακ πέρασε ο Σάκης τον Ηλία

Οι αριθμοί ακριβώς - Πρώτη φορά στα χρονικά του παιχνιδιού τέτοια μάχη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τελικού - Στο τσακ πέρασε ο Σάκης τον Ηλία

«Θέλω να σας πω κάτι, το οποίο και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε προβλέψει. Όλοι είπαν για τη σημερινή αναμέτρηση ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι. Θέλω να σας κάνω μια απίθανη αποκάλυψη. Για πρώτη φορά σε τελικό Survivor η διαφορά σε ποσοστιαίες μονάδες ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για τη νίκη στο φετινό Survivor είναι μικρότερη του 1%», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό και τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι.

Και όντως, αλήθεια είπε.

Θρίλερ με την χθεσινή ψηφοφορία του Survivor

Όσον αφορά τα τελικά ποσοστά της ψηφοφορίας, η Τίνα Μεσσαροπούλου επιβεβαίωσε στο Happy Day πως η διαφορά ήταν όντως οριακή, καθώς ο Σάκης Κατσούλης συγκέντρωσε το 51% και ο Ηλίας Μπόγδανος το 49%.

Που θα ξοδέψει τα 100.000 ευρώ από το έπαθλο του Survivor ο Σάκης Κατσούλης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν στη ζούγκλα και ξαφνικά βγήκαμε στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα τη λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Όσον αφορά το χρηματικό έπαθλο, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Τα χρήματα, επειδή υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις δικές μου που έχω και χρειάζονται βοήθεια λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να τις στηρίξω. Το ένα κομμάτι είναι αυτό και το άλλο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους survivors που είμαι σίγουρος ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει αγάπη από τον κόσμο και μια δημοσιότητα που δεν ξέρουμε».

«Να βοηθήσουμε ανθρώπους εκεί έξω που χρειάζονται βοήθεια, να έχει μια καλύτερη επόμενη μέρα», πρόσθεσε επίσης ο Σάκης Κατσούλης.