Survivor 4 - highlights τελικού: Η νίκη του Σάκη, ο Ατζούν και η αποκάλυψη για την ερωτική πράξη

Παραλήρημα με το playback του Καλίδη! Τραγούδησε μέχρι και ο γιος του Τριαντάφυλλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights τελικού: Η νίκη του Σάκη, ο Ατζούν και η αποκάλυψη για την ερωτική πράξη

Πανικός επικράτησε χθες 5/7 το βράδυ στο Άλσος Βεΐκου για τον τελικό του Survivor 4. Οι οικογένειες των φιναλίστ, αλλά και θαυμαστές τους βρέθηκαν στο ανοιχτό stage για να δουν από κοντά ποιος θα βγει νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Αναλυτικά τα highlights του Survivor 4

Εκτός Βέλλη, Μπάρτζης, Λάμπρη - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

O Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους παρευρισκόμενους. Ο παρουσιαστής χαιρέτησε τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αμέσως μετά έσπευσε να ανακοινώσει πως η Άννα Μαρία, ο Νίκος Μπάρτζης και η Αγγελική Λάμπρη απουσιάζουν, πιθανότατα γιατί ήρθαν σε επαφή με τον Τζέιμς και την Νικολέττα, που είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως όλοι έχουν υποβληθεί σε αρκετά τεστ, πως όλα τα μέτρα έχουν παρθεί ενώ παρακάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να μην βγάλουν τις μάσκες προστασίας.

Οι πρώτες δηλώσεις Σάκη - Ηλία λίγο μετά την έναρξη του live

Τόσο ο Σάκης όσο και ο Ηλίας ήταν πανευτυχείς αλλά συνάμα και πιο αγχωμένοι από ποτέ, μιας και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουν ποιος από τους δύο θα αναδειχθεί ο νικητής του Survivor 4.

Και οι δυο τόνισαν ότι αυτή εδώ η στιγμή είναι η πιο αγχωτική που έχουν βιώσει 7 μήνες τώρα ενώ έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως και οι δύο παίκτες με το που μπήκαν στον χώρο διεξαγωγής αγκαλιάστηκαν σφιχτά.

«Έχω τους περισσότερους σφυγμούς που είχα ποτέ στο Survivor, Γιώργο μοναδικό συναίσθημα, απίστευτο συναίσθημα και πάλι τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τι νιώθω. Ευχαριστούμε με την σειρά μας και τον κόσμο που βρίσκεται εδώ για να μας στηρίξει, αλλά και από τις τηλεοράσεις που μας βλέπει ελπίζουμε να τους κάναμε καλή παρέα όλο αυτό τον καιρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Με τον Ηλία Μπόγδανο να λέει: «Νιώθω ότι θα εκραγεί το κεφάλι μου, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, έχεις μια εικόνα αλλά δεν μπορείς να διανοηθείς τι γίνεται. Από χθες πήραμε μια ιδέα και σήμερα ακούγαμε από μέσα τι γίνεται και πήραμε τον παλμό. Είμαστε πανευτυχής και νομίζω πως είμαστε όλοι νικητές».

Λίγο αργότερα μίλησαν και οι οικογένειες τους αλλά φυσικά και οι πρώην παίκτες, με τον Τριαντάφυλλο, αφού έχει κάνει νόημα στο κοινό να σιωπήσει τουλάχιστον 3 φορές, να φωνάζει σε όλους να στηρίξουν τον Σάκη!

H εμφάνιση της Ελευθερίου on stage

Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Κύπρια πρώην παίκτρια, η οποία φορώντας ένα αστραφτερό κοντό φόρεμα, τραγούδησε μια παλιά επιτυχία που έκανε πρόσφατα διασκευή, το Πάμε Έλα.

Ασύλληπτο! Η παραγωγή ετοίμασε βίντεο για Μαριαλένα - Σάκη με όλες τις τρυφερές τους στιγμές

Συγκεκριμένα, προβλήθηκαν όλες οι τρυφερές τους στιγμές, από την πρώτη έως και την τελευταία, ενώ μέσα στο βίντεο περιλαμβανόταν φυσικά και η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας μόλις είδε να εισβάλλει στο παιχνίδι ο πρώην σύντροφος της.

Χαρακτηριστικό είναι πως το ζευγάρι όσο παρακολουθούσε το βίντεο αγκαλιαζόταν, ενώ η Μαριαλένα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του Μπόγδανου - Την κοίταγε μες τα μάτια ο Ηλίας

Αρκετά ρομαντικός είναι ο τελικός του Survivor, μιας και οι δύο φιναλίστ, Σάκης και Ηλίας, δηλώνουν τρελοί και ερωτευμένοι.

Η παραγωγή, προκειμένου να εξελιχθεί όμορφα η βραδιά και να ξεαγχώσει τα δύο παιδιά, έχει ετοιμάσει μια σειρά από βιντεάκια, με στιγμές των παικτών από όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά το απόσπασμα λοιπόν που ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στην Μαριαλένα και τον Σάκη, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, κατέβηκε στη σκηνή και έκατσε δίπλα του.

Ο Ηλίας δεν σταμάτησε να την κοιτά μες την μάτια, με την πρώην παίκτρια του GNTM 3 να αποκαλύπτει πως γνωρίζονται 5 χρόνια, ωστόσο είναι λίγο καιρό μαζί.

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε on air ποιοι συνουσιάστηκαν

Ο Ντάφυ λοιπόν μέσα σε όλα, την ώρα που μιλούσε ο Πάνος Καλίδης, θέλησε να αρπάξει το μικρόφωνο και να προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που δεν περίμενα ποτέ!

Συγκεκριμένα, μετά από την απαίτηση κοινού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, αποφάσισε να αποκαλύψει μπροστά σε όλους τους παίκτες που.. συνουσιάστηκαν!

Ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να τον συγκρατήσει, με τον ίδιον ενώ δέχτηκε να μην πει τίποτα, την τελευταία στιγμή σηκώνεται και λέει «Πάντως πολύ καλά παιδιά, που πέρασαν πολύ καλά ήταν ο Άλεξ και η Ελευθερία, φιλάκια!», με την τραγουδίστρια να παθαίνει σοκ και να φωνάζει «Τι λέει;;»!

Η αποκάλυψη λοιπόν μόλις έγινε και η απόρια όλων λύθηκε!

H εμφάνιση του Καλίδη on stage

Χαμός στο στάδιο - Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε μαζί με τον γιο του

Σε μια άκρως διασκεδαστική βραδιά εξελίχθηκε ο τελικός του Survivor 4, με τρεις πρώην παίκτες να ανεβαίνουν στην σκηνή και να «γκρεμίζουν» το στάδιο.

Ο λόγος φυσικά για την Ελευθερία, τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους αλλά και να τραγουδήσουν παλιές και νέες τους επιτυχίες.

Πρώτη ανέβηκε η Ελευθερία, έπειτα ο Πάνος Καλίδης και τελευταίος και καλύτερος φυσικά ο Ντάφυ! Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα τραγούδησε την μεγαλύτερη του επιτυχία «Σπάω τα ρολόγια» έχοντας αγκαλιά τον γλυκύτατο γιο του, Νικόλα, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε και αυτός, με το κοινό να «λιώνει».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ατζούν δεν σταμάτησε να χορεύει, ενώ τον έβγαζε συνεχώς και βίντεο και πλέον δικαιωματικά ανοίγει στο φαν κλαμπ του Τριαντάφυλλου!

Ο Σάκης Κατσούλης ο μεγάλος νικητής!

Και οι δύο, την στιγμή που ο Λιανός ήταν έτοιμος να ανακοινώσει το αποτέλεσμα, αγκαλιάστηκαν σφιχτά και περίμεναν να ακούσουν το όνομα τους.

Τελικά, ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 είναι ο Σάκης Κατσούλης!