Survivor 4 - αποκάλυψη: Γιατί έβριζε τελικά ο πατέρας του Σάκη στις κερκίδες;

Εμπλοκή με την παραγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - αποκάλυψη: Γιατί έβριζε τελικά ο πατέρας του Σάκη στις κερκίδες;

Τα καλύτερα πράγματα στο Survivor σας αποκαλύψαμε πως έγιναν παρασκηνιακά! Πέραν του σκηνικού με την Μαριαλένα, πριν ξεκινήσει ο τελικός του ριάλιτι διέρρευσε ένα βίντεο που έδειχνε τον πατέρα του Σάκη Κατσούλη να βρίζει στις κερκίδες έξαλλος.

Εννοείται πως υπήρξε σημαντικός λόγος που συνέβη αυτό και αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Not το πρωί της Τρίτης.

Όλο το παρασκήνιο για τα νεύρα του πατέρα του Σάκη Κατσούλη

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν αναφέρθηκε πως ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη ζήτησε από την παραγωγή να κατέβει η οικογένεια και οι φανς λίγο πιο κάτω, δηλαδή να είναι πιο κοντά στον Σάκη, καθώς οι πρώτες θέσεις είχαν γεμίσει με φανς του Ηλία Μπόγδανου με αποτέλεσμα ο νικητής να ακούει μόνο συνθήματα υπέρ του Ηλία και να νιώθει άσχημα ψυχολογικά.

Ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον να συμβεί σύμφωνα με την υπεύθυνη: «Οι θέσεις παιδιά, μέσα στο θέατρο δεν είναι αριθμημένες. Πέρα από τους παίκτες και του γονείς που γνωρίζουν πού θα καθίσουν γιατί πρέπει να έχουν τα πλάνα όλα τα υπόλοιπα είναι free. Πας και κάθεσαι όπου θέλεις», αποκάλυψε.

Αυτό το σκηνικό ήταν ένα «μελανό» σημείο, ωστόσο σίγουρα έχει ήδη ξεχαστεί αφού ο Σάκης Κατσούλης παρά τη μικρή διαφορά αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor.

Το πρώτο story του Σάκη Κατσούλη στο instagram μετά τη νίκη του στο Survivor 4

Ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης το πρωί της Τρίτης έκανε το πρώτο του story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από το αυτοκίνητό του και αποκάλυψε πως κατευθύνεται στο κομμωτήριο για να αποχωριστεί αυτό το μούσι και μαλλί που απέκτησε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Άρα περιμένουμε να δούμε το νέο του look. Αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα καθώς ο παίκτης το μεσημέρι θα εμφανιστεί στο πλατό του Love it για να παραχωρήσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την μεγάλη νίκη.