Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος «έκλεψε» το τρόπαιο από τον Σάκη Κατσούλη

Πόζαρε σαν νικητής έχοντας το στα χέρια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος «έκλεψε» το τρόπαιο από τον Σάκη Κατσούλη

Δεν βρέθηκε ανάμεσα στους φιναλίστ, όμως ο Τριαντάφυλλος γνωρίζει πολύ καλά πως να ξεχωρίσει και να «κλέψει» την δόξα και τα βλέμματα, όπως έκανε και στον χθεσινό τελικό του Survivor.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν σταμάτησε λεπτό να στηρίζει τον κολλητό του από το παιχνίδι, Σάκη Κατσούλη, με τον ίδιο τελικά να βγαίνει και ο μεγάλος νικητής.

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό, ο Ντάφυ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να κρατά το τρόπαιο του Survivor και να ποζάρει σαν νικητής.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου

Στην λεζάντα έγραψε: “Όλα τα χρωστάω σε εσάς!!! Σας αγαπάω!!! Σάκη μου, @sakiskats το παίρνω σπίτι εγώ”!

Ο Τριαντάφυλλος «έκλεψε» το τρόπαιο του Σάκη Κατσούλη

«Δεν θα εξέθετα ένα 5χρονο παιδί»

Η απόφαση του Τριαντάφυλλου στον τελικό του Survivor 4, να αποκαλύψει πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς είναι οι παίκτες που συνουσιάστηκαν στον Άγιο Δομίνικο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Το γεγονός σχολίασαν και στο Πρωινό με το πάνελ να ξεσπά.

«Το θέαμα ήταν παρακμής. Θύμιζε κάτι πανηγύρια στα βάθη της Ανατολής. Πολύ κακοφτιαγμένο, κακοφωτισμένο. Ήταν ένα πράγμα που δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. Δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές. Ήθελε να στρέψει τις κάμερες πάνω του. Ήθελε κάτι να πει και είπε μια χυδαιότητα. Είναι προσβλητικό για τους ανθρώπους τους οποίους ενέπλεξε. Δεν του έδωσε κανένας αυτό το δικαίωμα», είπε ο Βαγγέλης Περρής εμφανώς ενοχλημένος.

«Η τάδε θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει. Μου είναι συμπαθής αλλά εδώ έχασε το μέτρο. Άσχετα με το αν έγινε η πράξη ή όχι -που όλοι χθες καταλάβαμε ότι έγινε- θα έπρεπε να αντιδράσει η Ελευθερία Ελευθερίου. Είναι προκλητικός. Νομίζει ότι είναι τόσο εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος και αυτή τη στιγμή αισθάνεται τόσο μεγαλείο που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Εγώ δεν θα εξέθετα ένα 5χρονο παιδί σε όλη αυτή τη δημοσιότητα, να τραγουδάει πανηγύρι στο Survivor», ανέφερε, ο Γιώργος Λιάγκας.