Survivor 4: Κοινή έξοδος για Μαριαλένα και Σάκη μια μέρα μετά τον τελικό

Η σχέση τους καλά κρατεί και έξω από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Κοινή έξοδος για Μαριαλένα και Σάκη μια μέρα μετά τον τελικό

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στον χθεσινό τελικό δεν σταμάταγε να αγκαλιάζει την αγαπημένη του, Μαριαλένα.

Το πρώην ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι είχε κάτι παραπάνω από άριστες σχέσεις, ωστόσο όλοι περίμεναν να βγουν τα δυο παιδιά και να αποκαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

Απάντηση όμως δεν λάβαμε, μιας και από την μια η Μαριαλένα είπε πως δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει και πως ποτέ μη λέμε ποτέ και από την άλλη ο Σάκης δάκρυσε και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της στο Love it.

Ωστόσο, το ζευγάρι φυσικά συναντήθηκε και μετά την λήξη του παιχνιδιού! Οι δυο τους ετοιμάστηκαν, έβαλαν τα καλά τους και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους την συνάντηση τους!

Η Μαριαλένα δημοσίευσε ένα βίντεο τους στο οποίο δείχνοντας το τρόπαιο είπε: «Που είμαστε και με τι;»

Η κοινή έξοδος Μαριαλένας - Σάκη

«Στον Σάκη και τη Μαριαλένα εύχομαι τα καλύτερα, είναι ένα ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και φυσικά αναφέρθηκε στα όλα όσα είδαμε στον ημιτελικό του Survivor 4.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για τη στιγμή που μετάνιωσε μέσα στο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ένας Amigos, ο Ηλίας είναι στον τελικό. Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση γιατί και ο Σάκης και ο Ηλίας είναι πολύ δυνατοί. Πιστεύω και θέλω να το πάρει ένας Amigos, o Ηλίας. Δεν είχα χρόνο μέσα στο παιχνίδι να συζητήσω μαζί του. Θέλω να πάω μαζί του για έναν καφέ, να συζητήσουμε, να τα πούμε, να μου πει και τα νέα…

Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου αλλά και εκεί θέλαμε να περάσουμε άλλο μήνυμα, της ελευθερίας και του ότι δε πρέπει να ντρεπόμαστε για το σώμα μας. Στον Σάκη και τη Μαριαλένα εύχομαι τα καλύτερα. Θέλω αυτά που λέγανε μέσα στο παιχνίδι να τα κάνουν και έξω. Πολύ πάθος, λατρεία, αγάπη, θαυμασμός και θα μου άρεσε να το δω και στην έξω ζωή, είναι ένα ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν”.