Βούρκωσε ο Γιώργος Κόρομι για την σύντροφό του - Η έκπληξη που του έκανε στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Είμαστε μαζί ένα χρόνο και επτά μήνες και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βούρκωσε ο Γιώργος Κόρομι για την σύντροφό του - Η έκπληξη που του έκανε στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It με σκοπό να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις του Survivor 4. Μετά λοιπόν την εμφάνιση του Ηλία Μπόγδανου στο πλατό, ακόμη ένας Amigo έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο.

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής, δέχτηκε και μια πολύ γλυκιά έκπληξη από την σύντροφό του, με την οποία όπως αποκάλυψε είναι μαζί ένα χρόνο και εφτά μήνες

«Είναι ένα άτομο, το οποίο με εμπιστεύεται πολύ και είναι πάντα με το χαμόγελο. Είναι πάντα θετική. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και επτά μήνες και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Ήταν πάντα δίπλα μου και όσο έλειπα και με στήριζε πολύ», είπε ο Κόρο.

Η εξομολόγηση της συντρόφου του Κόρομι που τον έκανε να βουρκώσει

«Έχει φτιαχτεί ο Γιώργος για Survivor. Όταν έμαθε τον Δεκέμβρη ότι το παιχνίδι ξεκινάει στον ΣΚΑΙ είπαμε να ετοιμάσουμε τη συμμετοχή του. Κάναμε μαζί το πρώτο του βιντεάκι και το κάναμε στο σπίτι. Γελάσαμε πάρα πολύ. Το στείλαμε αμέσως το βίντεο και του λέω: Όχι μόνο θα σε πάρουν, αλλά θα νικήσεις…Χαίρομαι πολύ που έζησε αυτή την εμπειρία και θα την έχει σε όλη του τη ζωή. Δεν μπορεί κανείς να του το πάρει όλο αυτό. Είναι δικό του. Θα έχει τις αναμνήσεις, θα το σκέφτεται και θα γελάμε μαζί μετά από χρόνια», είπε η Τίνα Τριανταφύλλου.

Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Κόρομι με την σύντροφο του

Πίσω στην αγαπημένη του είναι πλέον ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μπορεί να μην τερμάτισε πρώτος στο Survivor 4, ωστόσο αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες.

Εκτός από τον Ηλία που λιώνει για την σύντροφο του, και ο Κόρο είχε αναφερθεί στην αγαπημένη του, Τίνα, αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα μάλιστα, την συνάντησε ξανά μετά από 7 μήνες.

Ο Κόρο συγκεκριμένα δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξανά μαζί», με τον ίδιο να λάμπειο κυριολεκτικά από ευτυχία.

Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Κόρομι με την σύντροφο του