Σάκης Κατσούλης: "Με την Μαριαλένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου"

"Yπήρχε κάτι άλλο στη ζωή της τότε και το σεβόμουν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Κατσούλης:

Καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Σου-Κου Family βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης, κι αφού ξεκαθάρισε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα follow την Μαριαλένα στο instagram, διηγήθηκε το πως γνωρίστηκαν πριν από χρόνια και κατέληξαν να είναι μαζί.

Πώς γνωρίστηκαν Μαριαλένα - Σάκης

«Με τη Μαριαλένα γνωρίστηκα όταν άνοιξα το καινούργιο μου μαγαζί στο Περιστέρι. Δούλευε σε μια καφετέρια δίπλα, εκεί ήταν η πρώτη επαφή. Βέβαια πολύ καιρό μετά ήμασταν μαζί, καθώς είχε και εκείνη σχέση. Εγώ άνοιγα το μαγαζί και είχα άγχος και τρέξιμο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου. Από τη μεριά μου και πολύ κρυφά και πολύ δειλά, γιατί υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή της και το σεβόμουν απόλυτα. Τα μαγαζιά ήταν κολλητά, οπότε ρώτησα αν έχεις σχέση. Την ξέρω από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το μαγαζί, πριν τρία χρόνια. Όταν μετά από καιρό χώρισε, τότε την πλησίασα και ήμασταν μαζί δύο χρόνια», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Μίλησα με τη Μαριαλένα για όσα είπε η μητέρα της...»

Τελικά, έχεις σχέση με τη Μαριαλένα;

Δεν έχω σχέση με τη Μαριαλένα. Ό,τι βλέπατε, αυτό ακριβώς ίσχυε. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε περάσει πολλά, την αγαπάω και με αγαπάει και μέσα στο παιχνίδι ήμασταν ο ένας το στήριγμα του άλλου.

Σε ενόχλησαν οι δηλώσεις της μητέρας της ότι δεν θα ψηφίσει;

Δεν έχω προλάβει να τα δω όλα. Έχω συζητήσει κάποια πράγματα με τη Μαριαλένα, αλλά μπορώ να καταλάβω τον κάθε γονιό που βρίσκεται τόσο καιρό μακριά από το παιδί του και δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει τι συμβαίνει.