Survivor 5: Έκτακτη απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το ριάλιτι επιβίωσης

Θα «καεί» το Twitter με τους παίκτες που θέλει να βάλει μέσα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έκτακτη απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το ριάλιτι επιβίωσης

Καλά καλά δεν πρόλαβε να τελειώσει το Survivor 4 και ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να καλείται να πάρει μερικές σημαντικές αποφάσεις, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε φέτος.

Ο Τούρκος παραγωγός κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τους παίκτες του Survivor και έτσι το εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω, άσχετο αν στο τέλος κούρασε λίγο μιας και το ριάλιτι τράβηξε πάρα πολύ.

Τι αλλάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor 5

Αυτή τη φορά όμως έχει αποφασίσει να αλλάξει λίγο τα δεδομένα και έτσι όπως όλα δείχνουν, το Survivor 5 θα είναι λίγο διαφορετικό.

Survivor 5 παίκτες

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, το Survivor θα είναι και πάλι η κορωνίδα του σταθμού. Αυτή τη φορά, ο Τούρκος παραγωγός, θα ήθελε να κάνει τον νέο κύκλο, All Star, να επαναφέρει δηλαδή τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τους 4 προηγούμενους.

Αν δεν καταφέρει βέβαια να το κάνει εξ' ολοκλήρου All Star, τότε θα φροντίσει να είναι ένα κομμάτι του έτσι. Άλλωστε χθες σας ενημερώσαμε πως υπάρχουν σκέψεις για την επιστροφή του Ηλία Μπόγδανου.

Η αξιοποίηση των All Star παικτών εννοείται πως ανεβάζει στα ύψη το μπάτζετ του ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα πάντα με την Real, στον ΣΚΑΪ σκέφτονται να κάνουν κινήσεις για περικοπή εξόδων στο πρώτο μισό της σεζόν, ακόμα και διακοπή εκπομπών που δεν θεωρούνται απαραίτητες.

πό την Φάρμα στον Άγιο Δομίνικο η Κυριακή Κατσογρεσάκη

Τι κι αν το Survivor 4 μόλις τελείωσε, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη βάλει... προς τις «μηχανές» για την πέμπτη «έκδοση» του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τούρκος παραγωγός, μάλιστα, κατάφερε να θέσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη εν όψει του επόμενου κύκλου. Η επιτυχία του Survivor 4 είναι αναμφισβήτητη, φέρνοντας εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης και αντίστοιχα έσοδα και χορηγίες για την παραγωγή και τον ΣΚΑΪ, κάτι που φυσικά οδήγησε τους δύο στο να συμφωνήσουν για τη συνέχεια του σόου.

Ο Γιώργος Λιανός, άλλωστε, το ανακοίνωσε στη διάρκεια του τελικού στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι. Μπορεί κάποιος από το κοινό να είναι ο επόμενος Survivor και οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει, μόνο που φαίνεται πως, αυτή την φορά, η παραγωγή θα είναι πολύ πιο επιλεκτική, ως προς τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι.

Και δε θέλει να βάλει μεγάλες προσωπικότητες μόνο στην ομάδα των Διασήμων, όπως δείχνει με την πρόθεσή της να κάνει πρόταση στους All Stars του παιχνιδιού, αλλά και να κάνει το ίδιο στην ομάδα των Μαχητών. Το είδαμε, άλλωστε, ελαφρώς την φετινή σεζόν με την Έλενα Κρεμλίδου, που ήταν ήδη αρκετά γνωστή προτού μπει στο Survivor και είχε κάνει εντύπωση, που βρισκόταν στην ομάδα των Μαχητών και όχι των Διάσημων, σε αντίθεση με άλλους Διάσημους, όπως ο Περικλής Κονδυλάτος για παράδειγμα, που δεν ήταν τόσο γνωστός σε ευρύτερο κύκλο κοινού.

Ο Ατζούν, όμως, τώρα επιχειρεί να προχωρήσει ένα βήμα πιο μακριά και να φέρει στην μπλε ομάδα παίκτες, που είναι ήδη γνωστοί και μπορούν να του φέρουν τα νούμερα, που επιθυμεί. Και ποιο είναι πιο κατάλληλο πρόσωπο για αυτό το ρόλο, από την Κυριακή Κατσογρεσάκη;

Για όσους μπορεί να το θυμούνται, η εντυπωσιακή αεροσυνοδός είχε φτάσει μακριά φέτος στην Φάρμα, αναδεικνυόμενη σε μια καλή παίκτρια στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, με ομολογουμένως ουκ ολίγα εντυπωσιακά πλάνα. Αυτό είναι ένα μείγμα, που δεν αφήνει αδιάφορο τον Ατζούν και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την έχει ήδη προσεγγίσει για μια πρώτη επαφή.

Η Κυριακή, άλλωστε... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr