Άσχημες εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μπόγδανου

«Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημες εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μπόγδανου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Μπόγδανος εξήγησε στους διαδκτυακούς του φίλους πως σήμερα δεν αισθάνεται καθόλου καλά εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο φιναλίστ του Survivor 4, ανακοίνωσε το Σάββατο πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα μαζί με την σύντροφό του.

Η ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου για τον κορωνοϊό

«Γεια σε όλους σας. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα. Είναι η μέρα που κορυφώνεται η αρρώστια και με έχει καταβάλλει πάρα πολύ. Κοιμάμαι όλη μέρα, δεν έχω δει τίποτα από το κινητό μου. Αλλά ok δεν πέφτουμε, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να σας πω ότι την Πέμπτη κυκλοφορώ ένα νέο κομμάτι. Θέλω πολύ να το ακούσετε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Ατζούν θέλει τον Μπόγδανο ξανά μέσα στο Survivor 5

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις μερικές ώρες από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το Survivor 4 όμως οι πρώτες ειδήσεις για τα επόμενα ονόματα και το Survivor 5 ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια.

Οπως θα θυμόμαστε από το Survivor 2 το οποίο είχε κερδίσει ο Ηλίας Γκότσης στον τελικό με την Κατερίνα Δαλάκα στο άμεσης επόμενο είδαμε την Δαλάκα να συνεχίζει αυτό που άφησε στη μέση.

Στο φετινό που τελείωσε είδαμε πολλά περίεργα, όμως είδαμε και κάποιους παίκτες οι οποίοι αγωνιστικά το έλεγε η ψυχούλα τους. Άλλωστε δεν ήταν η δουλειά τους να είναι αθλητές, αλλά παρόλα αυτά κοντράραν στα ίσια πολύ καλούς αγωνιστικά παίκτες.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπορεί να έχασε στον μεγάλο τελικό, όμως όπως είπε και ο ίδιος κέρδισε πολλά από το φετινό παιχνίδι επιβίωσης. Αυτ;o θα μπορούσε να λέει πολλά. Άνθρωποι όμως που ξέρουν τον Hλία Μπόγδανο μιλάνε για ένα παιδί με περίσσιο πάθος και πείσμα. Πέρα από την αξιοπρέπεια του που θαύμασε πολύς κόσμος.

Για να μην σας το γυρνάμε γύρω γύρω στον μεγάλο τελικό ο Ατζούν ήδη του έχει προτείνει να λάβει μέρος στο επόμενο παιχνίδι επιβίωσης. Φυσικά την πρόταση δεν την... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr