Survivor 4: Μετά τον άγριο τσακωμό τους στο παιχνίδι, ταΐζουν ο ένας τον άλλον δημόσια

E ρε γύρισμα μπιφτέκας ακόμη καi 11 ημέρες μετά τον τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Μετά τον άγριο τσακωμό τους στο παιχνίδι, ταΐζουν ο ένας τον άλλον δημόσια

Πολλοί ήταν οι τσακωμοί μέσα στο Survivor 4, ακόμη και προς το τέλος του παιχνιδιού. Βέβαια, λίγες είναι οι κόντρες που έχουν συνεχιστεί μέχρι και σήμερα, δηλαδή περίπου 11 ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό. Δυο από τους παίκτες μάλιστα που τσακώθηκαν πολύ άσχημα από εκεί που ήταν κολλητοί, τα βρήκαν και ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο, που παρόλο που είπαν ο ένας για τον άλλον άσχημα λόγια, τελικά έλυσαν τις μεταξύ τους διαφορές και έγιναν πάλι φίλοι.

Και οι δυο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, δημοσίευσαν στιγμιότυπα από βόλτα τους για φαγητό, όπου τάϊζαν ο ένας τον άλλον στο στόμα.

Survivor 4 Τα βρήκαν Κονδυλάτος και Σαλαγκούδη

Απίστευτη κωλοτούμπα Κονδυλάτου για Ανθή Σαλαγκούδη

Μια από τις σχέσεις που απασχόλησαν φέτος στο Survivor - και δεν αναφερόμαστε σε ερωτική αλλά φιλική - ήταν αυτή του Περικλή Κονδυλάτου και της Ανθής Σαλαγκούδη. Όλοι θυμόμαστε πως η φιλία τους έληξε άδοξα και όταν και οι δυο αποχώρησαν από το ριάλιτι έριχναν καρφιά δημόσια ο ένας στον άλλον.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό με αφορμή το πάρτι της Ελευθερίας Ελευθερίου για τα γενέθλιά της οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και ξεσήκωσαν θύελλα από σχόλια που έλεγαν πως... υπάρχει επανασύνδεση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην Ανθή Σαλαγκούδη και στην προσπάθεια συμφιλίωσης και αποκάλυψε αν έγινε τελικά η prive συνάντησή τους για να λύσουν τις διαφορές τους. «Δεν έχουμε βρεθεί με την Ανθή Σαλαγκούδη. Δεν ξέρω αν η Ανθή to θέλει».

Μιλώντας και για την υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή είπε: «Ο κόσμος είχε την ανάγκη να εκφράσει την αγάπη του για αυτά τα παιδιά» και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε επικοινωνήσει. Δεν υπάρχει επιθυμία επικοινωνίας από τη μεριά τους. Είχα επικοινωνία με την οικογένεια του Τζέιμς, όσο ήταν στο παιχνίδι. Μόλις βγήκε ο Τζέιμς και μπήκε στο προσκήνιο η Άννα Μαρία είδα μια άλλη αντιμετώπιση».