Survivor 4: Κονδυλάτος και Σαλαγκούδη βρέθηκαν στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα

Ποια η αντίδρασή τους; Καταγράφηκαν στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Κονδυλάτος και Σαλαγκούδη βρέθηκαν στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα

Ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά της έστησε το βράδυ της Τετάρτης η Ελευθερία Ελευθερίου κι εκτός από το ότι τα social media και συγκεκριμένα το instagram κατακλείστηκαν από φωτογραφίες, είχαμε και μια συνάντηση κορυφής: αυτή του Περικλή Κονδυλάτου με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Αξέχαστη έχει μείνει αυτή η φιλία που ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο και έληξε - όχι και "αναίμακτα" - στην Ελλάδα. Όλοι θυμόμαστε το κράξιμο που έριξε ο Περικλής στην Ανθή και τις βαριές κουβέντες που αντάλλασσαν κατά καιρούς. Όλα αυτά όμως... περασμένα ξεχασμένα!

Κονδυλάτος και Σαλαγκούδη μίλησαν στις κάμερες

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο πάρτι της Ελευθερίας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Περικλής έκανε κίνηση να πλησιάσει την Ανθή, μίλησαν και... όλα καλά! Καλά εμείς κρατάμε και μια πισινή... Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...

Η νέα ανάρτηση του Κονδυλάτου για την Σαλαγκούδη και η απάντηση αυτής

Ο Περικλής το βράδυ της Τρίτης επανήλθε με νέα ανάρτηση που, όμως, αυτή την φορά δεν άφησε αναπάντητη η Ανθή.

O ίδιος συνόδευσε την ανάρτησή του με τους στίχους «Κι έχω τόσα να θυμάμαι από σένα», από το ομώνυμο τραγούδι της Άννας Βίσση.

Κονδυλάτος Survivor 4

Λίγη ώρα μετά, η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε μέσω Instagram, καθώς ανέβασε μία κοινή φωτογραφία τους σε instastory, μαζί με τον Βασίλη Ζούλια. Μάλιστα, η Ανθή Σαλαγκούδη συνέχισε τους στίχους του τραγουδιού της Άννας Βίσση, γράφοντας «…κι όλο με ρωτάς πού πήγανε χαμένα».

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor 4