Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ηχηρή απουσία από το πάρτι γενεθλίων της πρώην παίκτριας του Survivor

Η τριώροφη τούρτα, τα τεστ covid και όλα όσα έγιναν σε μαγαζί στο Κολωνάκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ηχηρή απουσία από το πάρτι γενεθλίων της πρώην παίκτριας του Survivor

Μετά την συγκινητική έκπληξη που της έκανε ο Σάκης Κατσούλης για τα γενέθλια της στην μέση της Εθνικής Οδού, ακολούθησε ένα φαντασμαγορικό πάρτι σε πολύ γνωστό μαγαζί. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της ανθρώπους, μεταξύ αυτών και αρκετοί παίκτες του Survivor 4. Αρκετοί αλλά όχι... όλοι.

Εννοείται πως το instagram το βράδυ της Δευτέρας πήρε φωτιά με στόρι και φωτογραφίες από το χαρμόσυνο αυτό γεγονός αλλά... ανάμεσα στα κλικ σημειώθηκαν και κάποιες ηχηρές απουσίες.

Ποιοι δεν παρευρέθηκαν στο πάρτι της Μαριαλένας

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα πολλοί έκαναν την τιμή στην Μαριαλένα να βρίσκονται κοντά της την συγκεκριμένη ημέρα αλλά κάποιοι από αυτούς που δεν... πλησίασαν ήταν και η Ανθή Σαλαγκούδη αλλά και ο Τριαντάφυλλος. Για τον τελευταίο, δε, δεν το περίμενε κανείς καθώς είναι από τους πολύ κοντινούς ανθρώπους της personal trainer.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος που ο γνωστός τραγουδιστής δεν βρέθηκε στο πάρτι αλλά... ξέρετε πως θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ γιατί δεν ξεφεύγει τίποτα από το Youweekly.gr! Stay tuned...

Ρουμελιώτη γενέθλια

Να σημειωθεί πως πριν μπουν στο μαγαζί όλοι τους υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα το σκυλάκι μου»

Η γυμνάστρια παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε δημόσια ότι θα σου δώσει χρήματα για να ανοίξεις το δικό σου γυμναστήριο. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Το έμαθα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα πάνω σε αυτό. Είναι πολύ όμορφη ως κίνηση. Δε νομίζω να πάρω χρήματα από τον Σάκη, γιατί και αυτός έχει πολλές υποχρεώσεις και ξέρω ότι τα χρειάζεται πολύ τα χρήματα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου μέχρι σήμερα ήταν όταν έχασα το σκυλάκι μου, τη Μάρσι. Είχε ένα πρόβλημα στο ουροποιητικό της. Έφυγε πολύ ξαφνικά. Με πήρε η μητέρα μου, θυμάμαι, και μου είπε: “Έφυγε η Μαρσούλα μας”