Ο κορωνοϊός "χτύπησε" το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Ποια η κατάσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κορωνοϊός

"Ψωμάκι" δίνει η Σούλα Γκλάμορους σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Η περσόνα ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να μοιραστούν μαζί της κάποιες "αποκλειστικές" πληροφορίες που θα μπορούσαν να έχουν και οι ειδήσεις έπεσαν βροχή!

Μια από αυτές αφορούσε φυσικά και τον νούμερα 1 παίκτη του Survivor 4 για φέτος, Τριαντάφυλλο!

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε πως ο τραγουδιστής δεν παρευρέθηκε στο πάρτι που έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε γνωστό μαγαζί για τα γενέθλιά της! Ενώ σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες της ήταν εκεί, ο τραγουδιστής άφαντος! Αυτό, όπως καταλαβαίνετε δημιούργησε αναπάντητα ερωτήματα γιατί ο Ντάφυ ήταν ένας από τους πολύ κοντινούς ανθρώπους της Μαριαλένας, μετά το παιχνίδι.

Τι συνέβη με τον Τριαντάφυλλο

Οι ρεπορτάζ, λοιπόν, της Σούλας Γκλάμορους αποκάλυψαν πως ο Τριαντάφυλλος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού και έπρεπε να μείνει καραντίνα για λίγες ημέρες μαζί με την οικογένειά του!

Τριαντάφυλλος κορωνοϊός

Άλλος ρεπόρτερ βέβαια αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη τριάδα μάλωσε μεταξύ της! Τώρα το τι συμβαίνει... Θα μαθευτεί αργά ή γρήγορα!

Τριαντάφυλλος μάλωσε με μαριαλένα

«Η γυναίκα μου όταν γύρισα, μου είπε...»

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή After Dark βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να μιλήσει για όλα. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 4 αναφέρθηκε, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο, στα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την αποχώρηση του, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Η συζήτηση μάλιστα, έφτασε και στην οικογένεια του και συγκεκριμένα, στη γυναίκα του, που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς προτιμά να κρατάει χαμηλό προφίλ.

«Αποφάσισα να πάω για ένα στοίχημα με τη Δήμητρα. Της είπα για την πρόταση και μου λέει δεν θα αντέξεις ούτε μια βδομάδα. Μου γύρισε το μυαλό και είπα θα πάω και μπορεί να λείψω 4-5 μήνες. Στις 2 μέρες έκλαιγα στην Ελευθερία και τον Άλεξ και έλεγα δώστε με, είπα η Δήμητρα έχει δίκιο. Η υγρασία και το ξύλο που κοιμάσαι κάτω είναι απίστευτο. Δεν περίμενα να είναι έτσι, έχασα 21 κιλά και όταν στην ένωση με είδα στον καθρέφτη είχα πει σε όλους θέλω να φύγω, φοβήθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Και συνέχισε: «Θα πήγαινα στο Survivor ακόμα κι αν δεν υπήρχε η πανδημία. Εγώ δεν περίμενα ότι θα κάτσω μισό χρόνο. Στρατηγική στο παιχνίδι δεν είχα ποτέ, ήμουν ο εαυτός μου. Στρατηγική έκανα μια φορά και το δήλωσα σε όλους μπροστά. Τότε στο παιχνίδι ασυλίας με τον Σάκη. Γίναμε κάτι παραπάνω από φίλοι. Τα παιδιά ήταν αθλητές, προσπαθούσα, στον στόχο ήμουν καλός και γρήγορος στην ευθεία».

«Με τη Δήμητρα γνωριστήκαμε τυχαία. Έμενα στη Βάρκιζα και είχε ένα καφέ από κάτω και μου έστειλε ο Χρήστος Μαυρίδης να πάω να του κάνω παρέα. Λέω δεν έρχομαι και επέμενε. Τελικά πήγα, πάω τουαλέτα και ακούω κάτι γέλια από κάτι κορίτσια. Λέω πιο σιγά και πετάγεται η μία και λέει “ο Νίνο”. Ποιος Νίνο λέω αυτός είναι ψηλός. Μιλήσαμε στο διάδρομο, η Δήμητρα δεν μίλαγε, δεν μου έδωσε καμία σημασία, τη ρώτησα το όνομά της, μου έκανε εντύπωση η σεμνότητα και η γλυκύτητά της. Δεν με ήξερε.

Η πρώτη κουβέντα που της είπα ήταν “εσένα θα σε παντρευτώ”. Μου απάντησε “αυτός είναι τρελός”. Της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα να με πάρει όποτε θέλει. Πήγαμε για ένα φαγητό και στο πρώτο ραντεβού έφερε τη μαμά της, τη θεία, ξαδέρφια, ήμασταν 8-9 άτομα. Έφυγε για εξωτερικό, μιλάγαμε στο τηλέφωνο, ήταν δύσκολο παιδί. Μετά από 3 χρόνια έρχεται στο μαγαζί, στο καμαρίνι με μια φίλη της και της λέω γιατί με παιδεύεις; Και πετιέται η φίλη της και λέει “που ξέρεις μπορεί να έχει άλλον”.

Μετά το δεύτερο πρόγραμμα ήρθε και με φίλησε και από τότε είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να προβάλλεται. Μου είπε όταν γύρισα “Δεν ξέρεις τι πέρασα όσο έλειπες”».