Survivor 5: Μπαίνει στο παιχνίδι κουνιάδος γνωστού τραγουδιστή

Το αποκάλυψαν στο Open

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Μπαίνει στο παιχνίδι κουνιάδος γνωστού τραγουδιστή

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και μέχρι στιγμής έχει γίνει χαμός γύρω από το ποιους παίκτες πρόκειται να δούμε να ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έχουν ακουστεί ένα σωρό ονόματα χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κανένα από αυτά.

Όπως όλα δείχνουν, στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε τον Βαλάντη, ο οποίο μπορεί να μην απάντησε ξεκάθαρα στην ερώτηση αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα του άρεσε το ενδεχόμενο να πάει στο Survivor.

Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Survivor 5

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, στο ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να δούμε τον κουνιάδο του Γιώργου Παπαδόπουλου, αδερφό της Γαλάτειας Βασιλειάδη, Σταύρο Βασιλειάδη, ο οποίος θα μπει στην ομάδα των Μαχητών.

Πρώην της Δούκισσας Νομικού μπαίνει στο Survivor 5

Το Survivor 5 σε λίγο καιρό θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ την ημερομηνία της πρεμιέρας) κι όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης των παικτών που θα στελεχώσουν τις δυο ομάδες.

Γνωστοί, άγνωστοι, celebrities, διάσημοι πάνε και έρχονται στα γραφεία της Acunb Medya, με την τουρκική παραγωγή να αναζητά τα κατάλληλα άτομα που θα κάνουν φέτος Χριστούγεννα στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, οι άνθρωποι του Survivor έχουν προσεγγίσει διάφορα πρόσωπα, μεταξύ άλλων και τον πρώην της Δούκισσας Νομικού, Χρήστο Χολίδη.