Απανωτά τα "Χ" στον Ατζούν - Αυτοί οι celebrities αρνήθηκαν να συμμετέχουν στο Survivor 5

Τρέχει και δεν φτάνει ο Τούρκος παραγωγός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απανωτά τα

Ο Ατζούν και η παραγωγή του Survivor ετοιμάζουν με γρήγορους ρυθμούς τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο πίστευε.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός πολιορκεί αρκετά γνωστά ονόματα της ελληνικής σόου μπιζ, ωστόσο τα "άκυρα" έρχονται το ένα μετά το άλλο, ενώ ζητάνε και εξωφρενικά ποσά για να δεχτούν!

Αυτοί οι celebrities αρνήθηκαν να συμμετέχουν στο Survivor 5

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, τα πρόσωπα που έχουν πει «όχι» στον Ατζούν Ιλιτζαλί είναι: Κατερίνα Λιόλιου, Κώστας Μαρτάκης, Βίκυ Κάβουρα, Ηλίας Βρεττός (το είπε ο ίδιος στον Νίκο Μουτσινά), Βίκυ Κάβουρα, Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Από το J2US του Κοκλώνη στο Survivor του Ατζούν - Οι συζητήσεις με την Acun Medya

Πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται για το νέο κύκλο του Survivor και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ένας παίκτης του J2US που μάλιστα δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από το μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη. Όπως φαίνεται, ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάλαβε πως έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και σκέφτηκε να τον στείλει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βελισσάρη, ο οποίος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον! Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως ο Ατζούν που πρόσφατα βρέθηκε στα μαχαίρια με τον Κοκλώνη, τον προσέγγισε για να μπει στο Survivor.

«Φέτος δεν γίνεται να μπω στο Survivor γιατί είμαι στο J2US, είμαι σε μαγαζί και μετά φεύγω για Αμερική, Αυστραλία. Έχουμε κάνει συζητήσεις για το Survivor για του χρόνου. Θα μου άρεσε να είμαι. Μου αρέσουν τα ακραία πράγματα. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει να συζητάμε το ποσό» είπε.

«Θα προσπαθήσω να βγάλω φωτογραφία με τη Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η κόντρα» είπε μιας και συνεργάζεται με την πρώτη στο νυχτερινό κέντρο όπου κάνει εμφανίσεις και με τη δεύτερη θα είναι coach στο επόμενο J2US.