Από το J2US στο Survivor 5 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Η απάντηση που έδωσε μέσα από τα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από το J2US στο Survivor 5 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Tο Survivor 5 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό για αυτό και οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς και εντατικούς ρυθμούς, ειδικά όσον αφορά τους συμμετέχοντες.

Πολλά είναι τα ονόματα της showbiz που έχουν δεχτεί πρόταση για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, με πολλά από αυτά ωστόσο να έχουν κατευθείαν αρνηθεί.

Μια από αυτές που σίγουρα παρόλα αυτά δεν θα επιθυμούσε να συμμετέχει είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η όμορφη επιχειρηματίας και instagrammer έκανε την εν λόγω αποκάλυψη στο instagram, μέσα από ένα Q&A που πραγματοποιήσε.

Ένας από τους λόγους, ωστόσο, που δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλων να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο είναι γιατί φέτος συμμετέχει έχοντας ως coach την Κατερίνα Λιόλιου αλλά πέρα από αυτό, η Αλεξάνδρα έχει ήδη αρκετή εμπειρία από τα ριάλιτι, μιας και έχει διαγωνιστεί στο My Style Rocks αλλά και στη Φάρμα!

Η απάντηση της Παναγιώταρου για το Survivor 5

Από το J2US στο Survivor 5 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Survivor 5: Άσχημα νέα για τον Ατζούν Ιλιζαλί

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που το Survivor θα επιστρέψει στους δέκτες μας, με τον πέμπτο κύκλο του, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να είναι άκρως ανατρεπτικός. Μέχρι στιγμής ωστόσο φαίνεται πως τα νέα δεν είναι και τόσο καλά για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την προετοιμασία του ριάλιτι.

Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πλάνα από τις οντισιόν που πραγματοποιούνται παρουσία του Τούρκου παραγωγού (δείτε τα εδώ), ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσέ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει θέσει ως προτεραιότητα φέτος το στοιχείο του ριάλιτι και όχι τις αθλητικές ικανότητες των παικτών. Γι΄αυτό το λόγο δυσκολεύεται πολύ να βρει πρόσωπα για την ομάδα των Διάσημων.

Η παραγωγή προσφέρει πολύ δυνατά ποσά σε όλους τους υποψήφιους παίκτες ωστόσο τα όχι πέφτουν βροχή για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης παρά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο προηγούμενος κύκλος.

Επιπλέον, ο χρόνος συνεχίζει να πιέζει τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος πρέπει να βρει σχετικά σύντομα παίκτες για τις δύο ομάδες μιας και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για μέσα στις γιορτές.

Survivor 5 Διάσημοι