Survivor 5: Οι 4 αθλητές που βρίσκονται ένα βήμα πριν το "ναι"

Έτοιμοι να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Οι 4 αθλητές που βρίσκονται ένα βήμα πριν το

Σε λίγο καιρό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του Survivor για αυτό και ακούγονται ολοένα και περισσότερα ονόματα που είναι κοντά στο ναι και άλλα τόσα που έχουν ρίξει από την άλλη άκυρο.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα και Το Πρωινό, ο Ατζούν φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στους ποδοσφαιριστές του 2004. Συγκεκριμένα, o Σωτήρης Κυργιάκος, ο Νέρι Καστίγιο, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρίσκονται πολύ κοντά στο ναι.

Πρόταση έχει δεχτεί μάλιστα και το μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!

«20 Δεκεμβρίου αναχωρούν από την Ρουμανία, θα φύγουν από την Ελλάδα, θα πάρουν κόσμο από την Τουρκία, μετά από την Ρουμανία και τελικά θα “πετάξουν” για Άγιο Δομίνικο» είπε ο δημοσιογράφος.

Αυτοί έχουν δεχτεί πρόταση για το Survivor 5

Προσεγγίζει ξανά την Κάτια Ταραμπάνκο ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Η Κάτια Ταραμπάνκο έμεινε λίγο καιρό στο Survivor 4 ωστόσο η παρουσία της ήταν ηχηρή μιας και κατάφερε να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του κοινού, ενώ την ίδια στιγμή ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς από τους συμπαίκτες της.

Η Κάτια τότε είχε αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ενός αυτοάνουσου νοσήματος που είχε, το οποίο δεν της επέτρεπε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να ανατρέψει την μέχρι τώρα εις βάρος του κατάσταση με τα πολλά "όχι" που έχει συγκεντρώσει από τους Διάσημους. Έτσι έχει αρχίζει να προσεγγίζει ξανά όσους του έδωσαν αρνητική απάντηση για να τους μεταπείσει.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλει να προσεγγίσει ξανά είναι και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πέρυσι δεν κατάφερε να δείξει το 100% των δυνατοτήτων της. Επιπλέον, φέτος είναι πιο δυνατή, έχει πάρει κάποια κιλά και θα μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στα αγωνίσματα και την επιβίωση στο νησί.

H ίδια βέβαια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό YOU είχε αποκαλύψει πως και μόνο στη σκέψη του να επιστρέψει στο Survivor, την πιάνει ένα ρίγος (δείτε εδώ τη συνέντευξή της).

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor 5