Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Αναμενόμενο

Από την ομάδα των Διάσημων

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Αναμενόμενο

Η αγαπημένη περίοδος του Youweekly.gr, έφτασε! Το Survivor 5 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 26/12 κι από τις πρώτες κιόλας ώρες ξεκίνησαν οι καυγάδες και τα ευτράπελα (δείτε εδώ με ποιον τα πήρε ο Βαλάντης)! Είχαμε και άσχημους τραυματισμούς (δείτε εδώ ποιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο). Εντάξει δεν μπορούμε να πούμε, για πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ καλό!

Δυναμικό ξεκίνημα έκαναν οι παίκτες του φετινού Survivor στους στίβους μάχης. Οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν στον πρώτο αγώνα και να πάρουν το αβαντάζ με τις προμήθειες, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν στον στίβο μάχης για την ασυλία.

Ως αποτέλεσμα, η ομάδα των Διάσημων βρέθηκε στη δύσκολη θέση να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Τα δύσκολα άρχισαν για εκείνους από τις πρώτες τους κιόλας στιγμές στον Άγιο Δομίνικο ενώ οι Μαχητές ήταν λίγο πιο χαλαροί.

Ο πρώτος Survivor υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι αλληλοψηφίστηκαν και έβγαλαν στον τάκο τον Βαλάντη... κάτι που οι περισσότερο περιμέναμε, όπως περίμενε και ο ίδιος, αφού ήταν ο πιο αδύναμος αγωνιστικά...

Ο Βαλάντης στον στίβο μάχης

Βέβαια, αναμένουμε για το σημερινό επεισόδιο... να δούμε ποιος θα πέσει στον τάκο μαζί με τον Βαλάντη... Διάσημος ή μαχητής;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!