Survivor: Βρισηίδα Ανδριώτη και Λάουρα Νάργες είχαν κάποτε τον ίδιο σύντροφο - Αυτός είναι

Η μία ήταν στο πρώτο ή άλλη είναι στο τωρινό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Βρισηίδα Ανδριώτη και Λάουρα Νάργες είχαν κάποτε τον ίδιο σύντροφο - Αυτός είναι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θα απασχολήσει πολύ όπως φαίνεται με την συμμετοχή της στο Survivor 5 αφού στο αποψινό επεισόδιο (27/12) θα την δούμε να πλακώνεται άσχημα με παίκτρια από την ομάδα των μαχητών (δείτε εδώ το βίντεο).

Το Youweekly.gr έψαξε λίγα πράγματα για την ζωή της και μεταξύ άλλων ανακάλυψε πως παλαιότερα και συγκεκριμένα το 2018 διατηρούσε δεσμό με πρώην σύντροφος της Λάουρας Νάργες, μιας κοπέλας που επίσης συμμετείχε στο Survivor, αλλά στο πρώτο.

Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει επί του θέματος κάποτε:

“Όπως την βλέπω στην τηλεόραση και όπως βλέπω και εμένα, δεν συμπίπτουν οι χαρακτήρες μας. Δεν με σύγκρινε κανένας με τη Λάουρα ποτέ, γιατί δεν μοιάζουμε. Δεν έχουμε καμία σχέση, οπότε δεν νιώθω ανταγωνισμό”.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα βίντεοκλιπ όπου πρωταγωνίστησε το μοντέλο. «Είμαι ευτυχισμένη που βρήκα τον Δημήτρη. Από τον ημιτελικό του “My style rocks” είμαστε συνέχεια μαζί» δήλωνε με ενθουσιασμό το όμορφο μοντέλο στην «Espresso» το 2018.

Ο άντρας που... ενώνει Λάουρα Νάργες και Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο λόγος για τον Dj Δημήτρη Δαλάκο.

Βρισηίδα Ανδριώτου Survivor πρώην

Λάουρα Νάργες πρώην

Η Λάουρα Νάργες και ο Δημήτρης Δαλάκος χώρισαν το 2014. Εκτός από ζευγάρι στη ζωή ήταν και στενοί συνεργάτες, αφού ο Δημήτρης Δαλάκος ήταν ο άνθρωπος που διαχειριζόταν την καριέρα της και τα επαγγελματικά της βήματα.

"Έκλεισε και εκεί το κεφάλαιο. Αποφασίσαμε να πάρουμε ξεχωριστούς δρόμους κι όλα καλά, όλα τέλεια. Ήμασταν 3,5 χρόνια μαζί, ήταν 3,5 χρόνια στη ζωή μου στα καλά αλλά και στα πολύ άσχημα με είχε στηρίξει, πράγμα που δε θα ξεχάσω και θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα έχω την καλή εικόνα" είπε η Λάουρα Νάργες για τον πρώην σύντροφό της, ενώ απάντησε και στο πώς αντιμετώπισε το χωρισμό, μετά από τόσα χρόνια σχέσης, λέγοντας: "εξαρτάται πως το παίρνεις εσύ, πόσο αποφασισμένος είσαι και πόσο συνειδητοποιημένος είσαι. Εγώ ήμουν αποφασισμένη και συνειδητοποιημένη",