Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βαλάντης - Απογοητευμένος με τις ψήφους της ομάδας του

Καθόλου καλή η ψυχολογική του κατάσταση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βαλάντης - Απογοητευμένος με τις ψήφους της ομάδας του

Ο πρώτος υποψήφιος αυτήν την εβδομάδα στο Survivor 5 είναι ο Βαλάντης, μιας και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στο χθεσινό (26/12) συμβούλιο του νησιού.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ωστόσο στις κάμερες πως είναι αρκετά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα αλλά και με την κρίση των συμπαικτών του, μιας και αγωνίστηκε αξιοπρεπέστατα στον αγώνα.

Από την άλλη, ο Βαλάντης τόνισε πως ο αδύναμος κρίκος της ομάδας του δεν είναι εκείνος αλλά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, τον οποίο και ψήφισε.

«Εγώ τον Γιάννη τον ψήφισα. Ο Γιάννης από την πρώτη μέρα που ήρθαμε μιλούσε πάρα πολύ και έδινε πάρα πολλές εντολές χωρίς να κάνει εκείνος τίποτα. Ήταν για εμένα ο πιο αδύναμος κρίκος΄Δε νομίζω ότι είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Χθες που για πρώτη φορά πάλεψα και έκανα κάτι τέτοιο, πήρα και τον πόντο. Έδειξα ότι είμαι καλός στο στόχο, τα πήγα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τα κλάματα του Βαλάντη στο Survivor 5

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Βαλάντης στο νησί - Τι συνέβη πριν μπει στο παιχνίδι

Από το πρώτο κιόλας βράδυ ξεκίνησαν τα ευτράπελα στο Survivor 5 και ξέρετε πως το Youweekly.gr έχει να σας πει πράματα και θάματα όπως κάθε χρόνο.

Στους αγώνες επάθλου και ασυλίας είχαμε μια νίκη για τους Διάσημους και μια για τους Μαχητές αντίστοιχα. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε οι famous του νησιού βρέθηκαν στο συμβούλιο και έριξαν στον τάκο έναν τους παίκτη, που δεν ήταν άλλος από τον Βαλάντη που ήταν ο χειρότερος αγωνιστικά.

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως... από εκείνη την στιγμή ο εφιάλτης ξεκίνησε για τον αγαπημένο τραγουδιστή. Θες λίγο οι συνθήκες του νησιού που τον φόβισαν όπως μάθαμε, θες και λίγο η ψυχολογία του που έπεσε γιατί από τους 24 παίκτες ήταν εκείνος που βγήκε πρώτος προτεινόμενος... μάτι δεν έκλεισε όλο το βράδυ...

Αξιόπιστες πηγές, επίσης, αναφέρουν πως ο Βαλάντης δεν μπήκε από την αρχή με πολύ καλή ψυχολογία στο παιχνίδι. Ο τραγουδιστής λόγω κορωνοϊού δεν είχε δουλειά γι' αυτό και δέχθηκε να πάει στο νησί... Καταλαβαίνετε πως όποιος δεν έχει δουλειά = εισόδημα, πως μπορεί να είναι καλά ψυχολογικά; Τον φοβίζει ότι θα φύγει και δεν θέλει καθόλου να φύγει τόσο γρήγορα...

Αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, μην ξεχνάτε... το Youweekly.gr θα έχει το spoil για τον επόμενο προτεινόμενο πριν καν παίξει το επεισόδιο... συντονιστείτε...