Survivor 5: Ενοχλημένη η Μυριέλλα - Την "σταύρωσαν" για το φλερτ με τον Κατσαούνη

Εντάσεις στην παραλία των Κόκκινων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ενοχλημένη η Μυριέλλα - Την

Στο στόχαστρο των συμπαικτών της βρέθηκε στο αποψινό (29/12) επεισόδιο του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία φαίνεται πως προσπαθεί να κρατήσει καλές σχέσεις με την αντίπαλη ομάδα.

Η στάση της αυτή όμως έχει ενοχλήσει αρκετά μερικούς συμπαίκτες της, κυρίως την Αθηνά και τον Βαλάντη, ωστόσο η ηθοποιός υποστήριξε ότι απλά σαν άνθρωπος θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλους.

Παρόλα αυτά, ο Βαλάντης αποκάλυψε πως υπάρχει ένα φλερτ μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Κατσαούνη, με τον τραγουδιστή να τονίζει πως η Μυριέλλα έχει κολακευτεί από την προσέγγιση του και πως αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί, μιας και συνεχώς τσακώνεται μαζί τους.

Εκείνη ωστόσο αποκάλυψε στον τραγουδιστή πως έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα για αυτό και δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί.

Η "επίθεση" των Διάσημων στη Μυριέλλα στο Survivor 5

Ανατροπή με τον παίκτη που αποχωρεί απόψε - Πληροφορία της τελευταίας στιγμής

Το Youweekly.gr είναι πρώτο σε όλα και κυρίως σε ότι αφορά το Survivor 5! Από το πρωί σας έχουμε δώσει την πληροφορία πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μεγάλο φαβορί για την αποχώρηση απόψε 29/12, για την πρώτη αποχώρηση για φέτος από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο Μαρτίκας στο χθεσινό επεισόδιο βγήκε μπροστά πριν καν παιχτεί ο στίβος μάχης και παρακάλεσε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που χάσουν το αγώνισμα κι έτσι κι έγινε!

Βέβαια, στο συμβούλιο αποκαλύφθηκε πως πολλοί δεν τον ψήφισαν απλά επειδή τους το είπε εκείνος αλλά γιατί πολλά πράγματα που κάνει στην συμβίωση τους ενοχλούν...

Ωστόσο, η πληροφορία που λάβαμε πριν από λίγα λεπτά αναφέρει πως ο Μαρτίκας άφησε πίσω τους δυο διάσημους σε... θετικές ψήφους και το μεγάλο ντέρμπι θα παιχτεί μεταξύ Σπανού και Βαλάντη με την τραγουδίστρια να μαζεύει τελικά τα πράγματά της και να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο!