Πέθανε ο σύντροφος της - Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω της η παίκτρια του Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή

Τι είχε συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο σύντροφος της - Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω της η παίκτρια του Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή

Τις τελευταίες ημέρες μεταξύ άλλων έχει απασχολήσει πολύ στο Survivor 5 η παρουσία της Μυριέλλας Κουρεντή. Την έχουμε δει πολλές φορές να κλαίει αλλά και να κατακρίνεται από τους συμπαίκτες της.

Χαρακτηριστικά στο χθεσινό 29/12 επεισόδιο έγινε ολόκληρο θέμα συζήτησης γύρω από το όνομά της για την... σχέση που έχει δημιουργήσει με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, Γιώργου Κατσαούνη.

Σε κάποια φάση η ίδια ανέφερε πως έχει σχέση.... Με αφορμή αυτό το Youweekly.gr θυμήθηκε ένα συμβάν που της έχει σημαδέψει την ζωή...

Στο παρελθόν όμως η Μυριέλλα είχε χάσει τον τότε σύντροφό της κι αυτό είναι ένα γεγονός πως δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς...

Η εξομολόγηση της Μυριέλλας Κουρεντή

Πριν από λίγα χρόνια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ηθοποιός στην εκπομπή Πρωινό είχε ερωτηθεί τι σημαίνει το "π" που έχει σαν τατουάζ στο χέρι της και είχε απαντήσει χαρακτηριστικά:

«Είναι η αδερφή μου, η Πηνελόπη, είναι η αγαπημένη μου ταινία του Aronofsky και είναι ένας άνθρωπος που έχω χάσει, ο Πέτρος».

«Ήταν το αγόρι μου, ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Το 2010 τον έχασα, ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος, “έφυγε” πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε, δεν ήταν θέμα υγείας, ήταν ξαφνικό», συνέχισε, φανερά συγκινημένη και κατέληξε: «δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα του να θέλω να πεθάνω. Δεν είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, απλά, ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα! Κατάπληξη λέγεται αυτό, ζήτησα τη βοήθεια ειδικού».