Survivor 5: Εντάσεις στην παραλία των Μαχητών - Τι συνέβη;

Έξαλλος ο Θανάσης Μπέλλος με τις συμπαίκτριές του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Εντάσεις στην παραλία των Μαχητών - Τι συνέβη;

Πριν από λίγο ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5. Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς μετά από το αποκλειστικό μας για τον παίκτη ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει αρκετά σύντομα από το reality, η ομάδα των Μαχητών ήρθε σε ρήξη.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες της ομάδας ξέσπασαν κατά των γυναικών, σχετικά με το θέμα των ματσαρισμάτων και το πως διαχειρίζονται αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Από την άλλη, ο Θανάσης Μπέλλος διαφώνησε έντονα με τις υπόλοιπες κοπέλες μιας και ανέφερε πως λόγω της ηλικίας τους, η σκέψη τους είναι κάπως αυθόρμητη.

Η συζήτηση των Μαχητών στο survivor 5

«Τα πήρε» ο Μπέλλος με την Ναυσικά - «Αυτή η λέξη δεν...»

Εντάσεις δημιουργήθηκαν για ακόμη μια φορά πριν το αποψινό (28/12) αγώνισμα ασυλίας μεταξύ Μαχητών και Διασήμων στο Survivor 5, με πρωταγωνιστές την Ναυσικά και τον Θανάση.

Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός πήρε τον λόγο και δήλωσε πως θα ήταν απαράδεκτο να χάσουν και τον τρίτο αγώνα και πως έχουν έρθει πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Η λέξη «απαράδεκτο» φαίνεται ωστόσο πως ενόχλησε αρκετά τον Θανάση, ο οποίος αρπάχτηκε χθες και με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, με τον ίδιο να τονίζει πως αυτή η λέξη δεν υπάρχει στον χάρτη.

Ο διαπληκτισμός Θανάση - Ναυσικάς στο Survivor 5