Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 είχε πολλές ανατροπές αλλά και εντάσεις μιας και οι ισορροπίες των σχέσεων στην ομάδα των Διασήμων, έχουν διχάσει τόσο τους ίδιους όσο και τους τηλεθεατές. Μπορεί να είναι λίγες οι ημέρες που το ριάλιτι να έχει ξεκινήσει, βέβαια οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Έτσι, μετά από την ήττα των Διασήμων, αναγκάστηκαν να βρεθούν για άλλη μια φορά στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προκειμένου να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με την ετυμηγορία της ομάδας των Διασήμων είναι ο Βαλάντης, με 8 συνολικά ψήφους.

Ο πρώτος υποψήφιος στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor 5

Survivor - αποκλειστικό: Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω προβλήματος υγείας

Οι ανατροπές στο Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο και όπως φαίνεται για άλλη μια χρονιά το ριάλιτι επιβίωσης έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι ικανοποιητικά.

Κάθε επεισόδιο κρύβει μια έκπληξη με αποκορύφωμα όλων μέχρι στιγμής μια οικειοθελή αποχώρηση που έγινε γνωστή πριν από λίγα λεπτά! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YouWeekly.gr ο Βαλάντης φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας.

Μάλιστα, επειδή πέρυσι είδαμε πολλές αποχωρήσεις οι οποίες έγιναν οικειοθελώς, φέτος ο Ατζούν στην ρήτρα των συμβολαίων έβαλε ότι οι παίκτες μπορούν να φύγουν μόνο εάν έχουν πρόβλημα υγείας και πάρουν χαρτί από τον γιατρό. Για αυτόν και μόνο τον λόγο ο Βαλάντης μπόρεσε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο! Η υγεία του δεν είναι στα καλύτερά της και θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια!