Survivor 5 trailer 8/1: Πιλίδης και Κατσαούνης σκοτώνονται - Τους κρατάνε να μην ορμίσουν ο ένας στον άλλο

Η ατάκα στον στίβο μάχης που βάζει "φωτιά" στις δυο ομάδες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 8/1: Πιλίδης και Κατσαούνης σκοτώνονται - Τους κρατάνε να μην ορμίσουν ο ένας στον άλλο

Σήμερα θα είναι το πρώτο Σάββατο 8/1 που θα προβληθεί επεισόδιο του Survivor 5. Όπως σας αποκαλύψαμε η παραγωγή πήρε αυτή την απόφαση για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, λοιπόν, πέρα του ότι ενδέχεται να δούμε μια νέα προσθήκη στην ομάδα των Διάσημων μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Χατζηγεωργίου (δείτε εδώ ποιος θα μπει) θα δούμε και την μεγάλη κωλοτούμπα του Βαλάντη. Μετά από τα τόσα που έχει πει στην Μυριέλλα οι δυο παίκτες φαίνεται να συμφιλιώνονται...

Μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσουμε και αγώνισμα... στο οποίο θα έρθει σε μεγάλη ρήξη ο Κατσαούνης με τον Πιλίδη. Η ατμόσφαιρα πολύ ηλεκτρισμένη αλλά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Δείτε το trailer παρακάτω:

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο Survivor

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της επόμενης εβδομάδας (12/1)

Όταν λέμε πως το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής το εννοούμε! Η δεύτερη εβδομάδα του ριάλιτι ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 5/1 με μια μεγάλη έκπληξη, την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Με την κίνηση αυτή, Βαλάντης, Ευρυδική Παπαδοπούλου και Μυριέλλα Κουρεντή, που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση κατάφεραν να την βγάλουν λάδι, όχι όμως για πολύ.

υποψήφιοι Survivor

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο εν λόγω επεισόδιο, τα τρία αυτά πρόσωπα θα είναι υποψήφια και την επόμενη εβδομάδα, αφού ο κόσμος έχει ψηφίσει ήδη γι΄ αυτούς, απλά θα προστεθούν ακόμα τρία ή και περισσότερα πρόσωπα από τους δυο νέους αγώνες ασυλίας της εβδομάδας που έρχεται. Οι τηλεθεατές θα πρέπει να δώσουν την ψήφο τους μόνο στους νέους προτεινόμενους προς αποχώρηση...

Άρα, το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι οι παραπάνω τρεις υποψήφιοι αλλά γνωρίζετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr θα επανέλθει εκ νέου, σύντομα, με spoil τόσο για τα υπόλοιπα ονόματα, όσο και για τις ομάδες που πρόκειται να κερδίσουν τις επερχόμενες ασυλίες... Stay tuned.