Survivor 5: Η απόλυτη ανατροπή - Ζήτησε να αποχωρήσει ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Η συζήτηση που έκανε με την παραγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η απόλυτη ανατροπή - Ζήτησε να αποχωρήσει ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Το Survivor αν μη τι άλλο είναι ένα ζόρικο παιχνίδι. Δεν έχουν όλοι το κουράγιο να αντέξουν τις αντίξοες συνθήκες και φυσικά τον παράγοντα ριάλιτι ο οποίος καταφέρνει να φέρει εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ακόμα και για τα πιο απλά θέματα.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποτελεί μία από τις πιο αγαπητές περσόνες του πέμπτου κύκλου και μέχρι στιγμής δεν έχει προκαλέσει με κάποια συμπεριφορά του. Το μόνο που συνέβη ήταν μία μικρή παρεξήγηση με τον Απόστολο Ρουβά.

Συγκεκριμένα, πάνω σε συζήτηση για τα ματσαρίσματα που άνοιξε ο Απόστολος Ρουβάς, ο Θανάσης Βισκαδουράκης παρεξηγήθηκε και έφυγε από την καλύβα. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον ρωτήσει τι τον ενόχλησε αλλά εκείνος δεν της απάντησε.

Γιατί ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor 5 ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Πριν από μερικές μέρες, πιεσμένος ψυχολογικά, ο Θανάσης Βισκαδουράκης επικοινώνησε με την παραγωγή και ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Όπως εξήγησε ήταν πολλοί οι παράγοντες που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Από τη μία η χαμηλή του απόδοση στα αγωνίσματα (δείτε εδώ σε τι θέση βρίσκεται στα στατιστκά) και από την άλλη, το γεγονός ότι δεν αντέχει τις εντάσεις που συχνά πυκνά προκαλούνται στην καλύβα της ομάδας των Διάσημων.

Η παραγωγή του ζήτησε να το σκεφτεί σοβαρά πριν πάρει κάποια βιαστική απόφαση και έτσι ο ηθοποιός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα οριστικά την απόφασή του για το αν θα παραμείνει ή όχι στον Άγιο Δομίνικο.