Survivor 5: «Έχει τη τάση να θεωρείται θύμα» - Τα «γυρίζει» η Ευρυδίκη για τον Βαλάντη

«Του αρέσει να πηγαίνει τα πράγματα στα άκρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Έχει τη τάση να θεωρείται θύμα» - Τα «γυρίζει» η Ευρυδίκη για τον Βαλάντη

Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο Βαλάντης, ο οποίος έχει προκαλέσει χαμό μετά το ξέσπασμά του στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5.

Μετά τα σχόλια των Μαχητών στο αποψινό (8/1) επεισόδιο για τον τραγουδιστή, τον λόγο πήρε και η Ευρυδίκη, η οποία ξαφνικά τα «γύρισε» και τόνισε πως έχει μια τάση να φτάνει τα πράγματα στα άκρα, να υπερβάλλει και να βάζει συνεχώς τον εαυτό του στη θέση του θύματος.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως άργησε να καταλάβει τις απότομες αλλαγές της συμπεριφορές του.

Τα σχόλια της Ευρυδίκης για τον Βαλάντη στο Survivor 5

«Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή» - Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Βαλάντη

Χαμό έχει προκαλέσει η λεκτική επίθεση που έκανε στο προχθεσινό (5/1) επεισόδιο του Survivor ο Βαλάντης προς την Μυριέλλα. Στα σχόλια που έκανε ο τραγουδιστής προς την ηθοποιό θέλησε να τοποθετηθεί και ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την σημερινή (6/1) του εκπομπή.

«Παιδιά ακούστε λίγο, δεν θέλω να πάρω μέρος. Γιατί με ξέρετε τι είμαι τώρα, θα το πάω εγώ τώρα πολύ… δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή. Θα το πάω εκεί που είναι υπερβολή το ξέρω τώρα, τσιμπημένο.

Αυτό εννοώ, ότι πρέπει να φύγει. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Προφανώς ο άνθρωπος του έχει φύγει, έχει ξεφύγει παιδιά. Το παιχνίδι αυτό που είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός κατά τα άλλα, είναι αυτοί μόνοι τους εκεί πέρα, βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα…

Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος. Για να κάνεις μια έκρηξη σε κάποιον, σημαίνει ότι το έχεις ζήσει όλο ήδη μέσα σου και απλά πας και το κάνεις εμετό στον απέναντι. Θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος. Πολύ επιθετικός», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.