Survivor 5: Έγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Μυριέλλα και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ο κακός χαμός στην παραλία των διασήμων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Έγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Μυριέλλα και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Το Survivor 5 βρίσκεται πια σε πλήρη εξέλιξη και, με τις πρώτες εβδομάδες σιγά σιγά να περνούν, έχουν αρχίσει να δημιουργούνται συμπάθειες και αντιπάθειες, τόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο και στις ίδιες τις παραλίες, μαζί με τα αντίστοιχα «στρατόπεδα».

Ενδιαφέρον είχε εξαρχής το ποιες προσωπικότητες θα... τραβούσαν την προσοχή από τους Διάσημους και τους Μαχητές. Ανεξάρτητα από το τι περίμενε καθένας, ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιωρίκας Πιλίδης έχουν ξεχωρίσει στην κόκκινη ομάδα, καθένας για άλλους λόγους, ενώ κεντρικό πρόσωπο στην μπλε είναι σίγουρα ο Γιώργος Κατσαούνης.

Το δε φλερτ ανάμεσα στην ηθοποιό και τον αγρότη σχολιάζεται όσο τίποτε άλλο, τη στιγμή που φαίνεται πως αμφότεροι έχουν σχέση. Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει αναταράξεις στις δύο ομάδες και φαίνεται, ότι και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή την ιστορία αυτήν, μπήκε επίσης... στο παιχνίδι του παρασκηνίου.

Πώς συνδέονται όλα αυτά μαζί; Η Μυριέλλα Κουρεντή, που ήταν αρκετά στενοχωρημένη και με την αποχώρηση Χατζηγεωργίου, άφησε σαφείς αιχμές εναντίον της ξανθιάς επιχειρηματία... διαβάστε τη συνέχεια για το Survivor στο Athensmagazine.gr