Survivor 5: Ήρθαν κοντά Μυριέλλα και Κατσαούνης - Τα πεταχτά φιλιά και οι αγκαλιές μεταξύ τους

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ήρθαν κοντά Μυριέλλα και Κατσαούνης - Τα πεταχτά φιλιά και οι αγκαλιές μεταξύ τους

Μπορεί η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης να υποστηρίζουν πως δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, μιας και η πρώτη έχει σύντροφο, ωστόσο ήρθαν αρκετά κοντά στο αποψινό (8/1) επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγωνίσματος, από το οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, η ηθοποιός και ο αγρότης πέρα από τα πεταχτά φιλιά που αντάλλαξαν, έδωσαν και μια τρυφερή αγκαλιά.

Μάλιστα, ψιθύρισαν και κάτι ο ένας στο αυτί του άλλου, ωστόσο δεν έγινε γνωστό τι ήταν αυτό.

Οι αγκαλιές Κατσαούνη - Μυριέλλα στο Survivor 5

Σε σχέση ο Γιώργος Κατσαούνης; Η αποκάλυψη του Χαμογέλα και Πάλι

Λίγο καιρό μόνο βρίσκεται το Survivor 5 στον αέρα και ήδη ο Γιώργος Κατσαούνης έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, κυρίως λόγω του φλερτ του με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο Αγρότης των Μαχητών έχει εκφράσει τα βαθιά συναισθήματα που έχει για την ηθοποιό ενώ οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά. Αυτό που ακόμα κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά είναι το αν η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται όντως σε σχέση με τον Γιάννη Λιγνό, ο οποίος ακούστηκε ότι θα μπει επίσης στο Survivor.

Ένας πολύ καλός φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε το πρωί του Σαββάτου (8/1) στο Χαμογέλα και Πάλι και αποκάλυψε πως δεν γνώριζε ότι η φίλη του βρίσκεται σε σχέση.

Στην ίδια εκπομπή ωστόσο μίλησε και ο κολλητός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος off camera μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τη σχέση του αγρότη.

Όπως εξήγησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν μία σχέση που είχε πριν μπει στο παιχνίδι η οποία δεν ήταν και τόσο σοβαρή.