Survivor 5 Spoiler (9/1): Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (9/1): Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Κυριακή (9/1) σήμερα και το Survivor 5 επιστρέφει με ένα άκρως ανατρεπτικό και άκρως ερωτικό επεισόδιο, όπως διαπιστώσαμε από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες (δείτε το εδώ). Το Youweekly.gr, πιστό στο ραντεβού του, έχει το spoiler για την ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Το πρόγραμμα του ριάλιτι επιβίωσης έχει αλλάξει και έτσι πλέον, τις δύο ασυλίες θα τις παρακολουθούμε κάθε Κυριακή και Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα έχει έπαθλο επικοινωνίας και την Τετάρτη τη μεγάλη αποχώρηση της εβδομάδας.

Στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο, οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν μετά από αρκετό καιρό την πολυπόθητη νίκη σε ένα αγώνισμα επάθλου, κάτι που σε κάθε περίπτωση θα τους φανεί χρήσιμο για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας.

Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor 5

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στα χέρια μας, απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα καταφέρει να φύγει με τις 10 νίκες από το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, δεν είναι άλλη από τους Μαχητές, οι οποίοι επιστρέφουν δυναμικά στις νίκες τους και δείχνουν για ακόμα μία φορά τα δόντια τους στους Διάσημους.

Αυτό σημαίνει πως η κόκκινη ομάδα θα αναγκαστεί να βρεθεί ακόμα μία φορά σε διαδικασία ψηφοφορίας, ενώ ήδη είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευρυδίκη από την προηγούμενη εβδομάδα, όπου δεν σημειώθηκε επίσημη αποχώρηση λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr καθώς σύντομα θα έχουμε και το όνομα του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram