Survivor 5 spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Διάσημοι ή μαχητές;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Δευτέρα σήμερα 10/1 και οι Διάσημοι στο Survivor μετρούν ήδη την πρώτη τους ήττα για την εβδομάδα αφού στο χθεσινό 9/1 αγώνισμα ασυλίας έχασαν και έστειλαν έναν ακόμη παίκτη τους στον τάκο.

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ο οποίος όπως είδαμε στο trailer θέλει τα κλασικά: ταχύτητα, στόχο, αντοχή.

Η αλήθεια είναι πως με τόσες ήττες και με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο οι διάσημοι έχουν πολύ πεσμένη ψυχολογία. Από την άλλοι οι μαχητές είναι σε πολύ καλή κατάσταση και λίγο περισσότερο φαγωμένοι από τους αντιπάλους.

Διάσημοι ή Μαχητές απόψε στο Survivor;

Ωστόσο, απόψε θα δούμε την ανατροπή! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr οι Διάσημοι θα καταφέρουν να κερδίσουν στον στίβο μάχης και συνεπώς την δεύτερη ασυλία! Άρα, πως θα πάει η κατάσταση το βράδυ; Οι μαχητές μετά την ήττα τους θα πάνε να παίξουν ατομική ασυλία και στην συνέχεια στο συμβούλιο θα επιδείξουν έναν συμπαίκτη τους για υποψήφιο από ψηφοφορία. Αυτός που θα κερδίσει την ατομική ασυλία θα δώσει ακόμα έναν παίκτη των Μπλε στον τάκο άρα σε συνδυασμό με τους ήδη τρεις υποψήφιους της προηγούμενης εβδομάδας: Βαλάντη, Μυριέλλα και Ευρυδίκη, και μαζί με τον χθεσινό, τον Λάμπρο, θα έχουμε 7 υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα...

Επιστρέφουμε στο Youweekly.gr με όλα τα spois αναλυτικά...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils