Survivor 5 - highlights 9/1: Τα φιλιά Κατσαούνη και Μυριέλλας, ο τσακωμός και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 9/1: Τα φιλιά Κατσαούνη και Μυριέλλας, ο τσακωμός και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 9/1 επεισόδιο του Survivor 5, αφού είδαμε επιτέλους τα καυτά φιλιά του Κατσαούνη με την Μυριέλλα και το twitter πήρε "φωτιά" ειδικά με τον... κερατά - όπως ανέφεραν πολλοί - σύντροφο της ηθοποιού.

Αναλυτικά τα 9/1 highlights του Survivor 5

Ενοχλημένη η Αθηνά με τον Βαλάντη - «Δεν πρέπει να αγωνισθεί»

Με μπηχτές και σπόντες ξεκίνησε το (9/1) επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα με αυτές της Αθηνάς προς τον Βαλάντη, παρόλο που διατηρούν καλές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν απόψε για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και έτσι οι δεύτεροι συζητούσαν για τα ματσαρίσματα που σκέφτονται να κάνουν.

Ωστόσο, ο Βαλάντης, παρόλο που είναι αρκετά τραυματισμένος, επέμενε να αγωνιστεί, κάτι που ενόχλησε αρκετά την Αθηνά, η οποία τόνισε πως είναι ξεροκέφαλος και πως δεν καταλαβαίνει πως δεν έχουν περιθώριο να ρισκάρουν πόντους.

Επική στιγμή από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - Μιμήθηκε τις κινήσεις του παππού του

Μια επική στιγμή προσέφερε στους τηλεθεατές ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο πριν βουτήξει στην πισίνα του (9/1) στίβου μάχης του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να μιμηθεί τις κινήσεις που έκανε ο αείμνηστος παππούς του στην ταινία “Γαμπροί για πούλημα” την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει βουτιά.

Έτσι λοιπόν, ο δημοσιογράφος λίγο πριν πέσει στην πισίνα θέλησε να κάνει ένα ζέσταμα μερικών δευτερολέπτων, το οποίο σχολίασε και ο Γιώργος Λιανός.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Για την ασυλία αυτής της εβδομάδας πάλεψαν Μαχητές και Διάσημοι, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Και οι 2 ομάδες μπήκαν στον στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να εξασφαλίσουν πως δεν θα φύγει κάποιος παίκτης τους και πως θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού απλά ως θεατές.

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία ήταν οι Μαχητές με σκορ 10-7, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.gr.

Ασυγκράτητοι Μυριέλλα και Κατσαούνης - Αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Survivor 5, ο Γιώργος Κατσαούνης είχε δείξει φανερά το ενδιαφέρον του για την Μυριέλλα, με την ίδια ωστόσο να κρατάει τα προσχήματα, μιας και έχει σύντροφο στην Ελλάδα.

Ωστόσο, στο (9/1) επεισόδιο, μετά το τέλος του αγωνίσματος και την νίκη των Μαχητών, όλοι οι παίκτες βούτηξαν στην πισίνα, με τον Γιώργο και την Μυριέλλα να έρχονται κοντά και να ανταλλάσσουν τα πρώτα τους φιλιά στο στόμα.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν οι Μαχητές, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να αναγκάζονται να ψηφίσουν και 4ο παίκτη από την ομάδα τους.

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι Διάσημοι πήγαν ξανά να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Τελικά, η παίκτρια που την κέρδισε ήταν η Αθηνά, η οποία για αυτήν την εβδομάδα δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί από την ομάδα της για αποχώρηση.

Ερωτοχτυπημένος ο Κατσαούνης - «Έχω πάρα πολλά συναισθήματα για την Μυριέλλα»

Άκρως εκδηλωτικοί ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα, οι οποίοι αντάλλαξαν και τα πρώτα τους φιλιά μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Ο αγρότης του παιχνιδιού από την αρχή είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του για εκείνη, ωστόσο η ηθοποιός επέμενε πως οι σχέσεις τους είναι φιλικές, καθώς έχει σχέση.

Ο Γιώργος, μάλιστα, μετά τα φιλιά τους και κατά την επιστροφή τους στην παραλία, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα πως έχει πολλά συναισθήματα για εκείνη και πως θα επιχειρήσει ξανά να την φιλήσει.

«Ερωτοτροπούσαν μέσα στη πισίνα» - «Σκοτώθηκαν» οι Διάσημοι για Κατσαούνη και Μυριέλλα

Μια σειρά από αντιδράσεις έχουν προκαλέσει η Μυριέλλα με τον Κατσαούνη, με αφορμή τα φιλιά που αντάλλαξαν μετά την λήξη του αγώνα ασυλίας.

Διάσημοι και Μαχητές πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν οι πρώτοι έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, μιας και εκείνοι ηττήθηκαν, ωστόσο στο επίκεντρο βρέθηκε για ακόμη μια φορά το φλερτ των δυο παικτών.

Την αρχή έκανε η Αθηνά, η οποία κέρδισε και την ατομική ασυλία, και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν μπορεί να ανεχτεί μια συμπαίκτρια της «ερωτοτροπεί» στην πισίνα.

«Βλέπω ακραία πράγματα για εμένα κι η ομάδα μας έχει ξεκληριστεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποψινή ήττα… Είδαμε πολύ καλά τι συνέβη μετά. Να προσπαθεί μία ομάδα και να θέλει να δει τι θα συμβεί και κάποιους δεν τους πείραξε καθόλου. Εγώ ξέρω ότι έχω έρθω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποια συναθλήτριά μου ερωτοτροπεί μέσα στην πισίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, την ώρα που ματώνουμε.

Από αυτό το συμβάν καταλαβαίνουμε ότι οι νίκες είναι ατομικές… Πραγματικά σήμερα άδειασα και θα ήθελα να πάρουν θέση όλοι. Φοβάμαι να μην είμαι εγώ αυτή που θα εκθέσει τα συγκεκριμένα άτομα. Ξέρουν βέβαια ότι υπάρχουν κάμερες και εκτιθέμεθα. Σήμερα είδα μπροστά στα μάτια μου την Μυριέλλα και τον Γιώργο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται κι όχι φιλικά. Να βλέπω δύο ανθρώπους να ερωτοτροπούν μέσα στην πισίνα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν είναι μέσα στις δικές μου αρχές», είπε φανερά ενοχλημένη η Αθηνα.

Στα λεγόμενα αυτά συμφώνησε τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Βαλάντης, ενώ αντίθετοι υπήρξαν ο Απόστολος αλλά και η Ναυσικά, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τι σχέση έχει με την ήττα μας; Πρώτα χάσαμε και μετά έγινε. Θα πάρουμε αντίστροφα τα πράγματα; Εγώ γελάω. Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω, λες κι είμαι το 1950. Πραγματικά ζω έναν συντηρητισμό, άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο το προσωπικό κι άλλο ένα αθώο φλερτ. Δεν καταλαβαίνω στα δικά σας ο…α μπαίνει ή θα μπει μελλοντικά;»

Φυσικά, στο άκουσμα όλων αυτών, η Μυριέλλα έγινε έξαλλη και τόνισε πως απλώς θέλουν για το παραμικρό να την ρίχνουν όλες τις ευθύνες.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έναν ακόμη συμπαίκτη τους ψήφισαν στο (9/1) συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 οι Διάσημοι, μιας και ήταν αυτοί που έχασαν το αγώνισμα ασυλίας.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι καυγάδες λίγο πριν την διαδικασία της ψηφοφορίας, με αφορμή τα φιλιά που αντάλλαξαν η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης, με τους περισσότερους να δηλώνουν πως δεν σέβονται τις δύο ομάδες και πως δεν πρέπει να ερωτοτροπούν μπροστά στα μάτια των συμπαικτών τους.

Λίγο λοιπόν μετά την έντονη διαφωνία που είχαν, οι Διάσημοι ψήφισαν έναν ακόμη συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Ο παίκτης που τελικά συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα πριν την αποχώρηση, μαζί με την Ευρυδίκη, τον Βαλάντη και την Μυριέλλα.