Survivor 5: «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της Μυριέλλας

Όσα είπε για την σχέση τους και τον Κατσαούνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της Μυριέλλας

Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την σχέση τους, αλλά και τον Γιώργο Κατσαούνη. Απόσπασμα από την συνέντευξη του πρόβαλλαν στο Happy Day μετά τα "καυτά" φιλιά της ηθοποιού με τον αντίπαλο της στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Μυριέλλας για το Survivor 5

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο John Lygnos.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο».

«Θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ» υπογράμμισε.

Η αλλαγή στο Instagram του

Το twitter από χθες που είδαμε το επεισόδιο, έχει πάρει "φωτιά". Πολλά είναι τα υποστηρικτικά σχόλια για τον σύντροφό της, ενώ πολλά είναι επίσης και τα χλευαστικά, αφού συγκρίνουν το περιστατικό με τον Γιώργο Λιβάνη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Οι φανατικοί λοιπόν του Survivor 5 που βρήκαν το προφίλ του στο Instagram έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τις κοινές αναρτήσεις του με την Μυριέλλα.

Η αλλαγή στο Instagram του

Ο σύντροφος της λοιπόν, αποφάσισε να κλείσει τα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram για να κρατήσει απόσταση από όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί γύρο από το όνομα του εξαιτίας της Μυριέλλας.

Η αλλαγή στο stagram του συντρόφου της Μυριέλλας μετά τα φιλιά που έδωσε με τον Κατσούνη στο Survivor 5