Survivor 5: «Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη...» - Οι νέες δηλώσεις του συντρόφου της Κουρεντή

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη...» - Οι νέες δηλώσεις του συντρόφου της Κουρεντή

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε ο Γιάννης Λυγνός, ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, μετά τα φιλιά της ηθοποιού με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor 5. Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και όσα βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης, με πρωταγωνιστές την αγαπημένη του και τον αγρότη.

Οι νέες δηλώσεις του συντρόφου της Κουρεντή για το φλερτ της με τον Κατσαούνη στο Survivor 5

«Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.

Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν.

Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος», κατέληξε ο Γιάννης Λυγνός.

Η αλλαγή στο Instagram του

Από την αρχή του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή έχει δηλώσει πως πίσω στην Ελλάδα έχει σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στο πρόσωπο του. Ωστόσο, το γεγονός αυτό όπως φαίνεται δεν την κράτησε πίσω από το να φιλήσει στο στόμα μπροστά στις κάμερες τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, Γιώργο Κατσαούνη.

Το twitter από χθες που είδαμε το επεισόδιο, έχει πάρει "φωτιά". Πολλά είναι τα υποστηρικτικά σχόλια για τον σύντροφό της, ενώ πολλά είναι επίσης και τα χλευαστικά, αφού συγκρίνουν το περιστατικό με τον Γιώργο Λιβάνη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Οι φανατικοί λοιπόν του Survivor 5 που βρήκαν το προφίλ του στο Instagram έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τις κοινές αναρτήσεις του με την Μυριέλλα.

Ο σύντροφος της λοιπόν, αποφάσισε να κλείσει τα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram για να κρατήσει απόσταση από όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί γύρο από το όνομα του εξαιτίας της Μυριέλλας.

Η αλλαγή στο stagram του συντρόφου της Μυριέλλας μετά τα φιλιά που έδωσε με τον Κατσούνη στο Survivor 5