Survivor 5: «Χείμαρρος» κατά της Μυριέλλας η Αθηνά - «Εκτίθεται μόνη της...»

Έξαλλη μετά το περιστατικό με τον Κατσαούνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Χείμαρρος» κατά της Μυριέλλας η Αθηνά - «Εκτίθεται μόνη της...»

Λίγο μετά τον μεγάλο τους καυγά στο συμβούλιο του νησιού, η Αθηνά ξέσπασε μπροστά στην κάμερα για τη στάση που έχει κρατήσει η Μυριέλλα από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor 5 καθώς και για το γεγονός ότι εκθέτει τον εαυτό της και τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα η Αθηνά εξήγησε πως η ίδια η Μυριέλλα έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση της και επί της ουσίας φέρνει η ίδια τον εαυτό της σε δύσκολη θέση με τα φιλιά που δίνει με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Τα σχόλια της Αθηνάς για τη Μυριέλλα στο Survivor 5

Το έκοψαν στο μοντάζ - Άγριο επεισόδιο μεταξύ Μυριέλλας και Αθηνάς

Το "έλα να δεις" έγινε για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή (09/01) με την Μυριέλλα Κουρεντή να προκαλεί ποικίλα σχόλια, έπειτα από τα φιλιά και τις αγκαλιές με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η ηθοποιός δέχτηκε τα πυρά από τον Βαλάντη αλλά και την Αθηνά, με τις δύο κοπέλες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση και πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε και τρίτο... ημίχρονο πίσω από τις κάμερες.

Tο συμβούλιο που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής διήρκησε πάνω από 4 ώρες και το "ψαλίδι" στις σκηνές ήταν μεγάλο. Η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στο στόχαστρο και αυτό δεν μπορούσε να κρυφτεί ούτε όταν έκλειναν οι κάμερες.

Φήμες θέλουν την Αθηνά να έκανε σφοδρή επίθεση στην συμπαίκτριά της και να την... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr