Survivor 5: Οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Βαριές κουβέντες στο συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές έχασαν σήμερα την ασυλία στο Survivor 5 και έτσι αναγκάστηκαν να δώσουν δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο ένας θα έβγαινε από την κάλπη ενώ ο άλλος θα αποτελούσε μία προσωπική επιλογή του Σπύρου Μαρτίκα που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Η ομάδα των Μαχητών λοιπόν, σύσσωμη ψήφισε την Παρασκευή, η οποία στη συνέχεια παραδέχθηκε μόνη της πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της στο παιχνίδι. Ο Σπύρος, έδωσε την ψήφου του στον Σταμάτη Καλαφατά ο οποίος όπως είπε ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο παιχνίδι.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και έτσι αναγκάστηκαν να βγάλουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Υπενθυμίζουμε πως ήδη είναι υποψήφιοι η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Βαλάντης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Από τη μεριά των Διάσημων, την ατομική ασυλία την έχει κερδίσει η Αθηνά η οποία απόψε θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως είπε και χθες, η νίκη αυτή στην ατομική ασυλία είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομάδα της. Έτσι επέλεξε ως υποψήφια την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Oι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Ρουβά και Παπαδοπούλου - «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Τι κι αν οι Διάσημοι ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία στο σημερινό (10/1) επεισόδιο του Survivor 5, οι εντάσεις δεν έλειψαν για ακόμα μία φορά από την ομάδα τους. Συγκεκριμένα, τσακώθηκαν για το φαγητό, με τον Απόστολο Ρουβά και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αρπάζονται στο συμβούλιο.

Όλα άρχιαν στην παραλία όταν οι παίκτες των Διάσημων έδιναν τις παραγγελίες τους στον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος αξιοποιώντας την ιδιότητά του ως μάγειρας, έχει αναλάβει το κομμάτι του φαγητού στην καλύβα.

Ο Απόστολος όμως ενοχλήθηκε με τα αιτήματα των συμπαικτών του, παράτησε τη μαγειρική και τόνισε πως το Survivor δεν είναι εστιατόριο να παραγγέλνει ο καθένας ό, τι θέλει. Η στάση του ενόχλησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την παρέα της και η ένταση αυτή μεταφέρθηκε στο συμβούλιο.