«Είναι πιο πολύ σύντροφοι...» - Η αλήθεια για τη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιάννη Λυγνό

Η αποκάλυψη ενός καλού της φίλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι πιο πολύ σύντροφοι...» - Η αλήθεια για τη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιάννη Λυγνό

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (11/1) ένας πολύ καλός φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της ηθοποιού με τον Γιάννη Λυγνό και απάντησε στο αν τελικά είναι ζευγάρι στην πραγματικότητα.

Οι δηλώσεις του φίλου της Μυριέλλας Κουρεντή για τη σχέση της με τον Γιάννα Λυγνό

«Με τη Μυριέλλα είχαμε συνεργαστεί στην «Παρθένα Ζωή», οπότε δεν ξέρω τόσο πολύ τα προσωπικά της. Αλλά από τις δηλώσεις που έκανε μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι παίζει κάτι άλλο. Είναι πιο πολύ σύντροφοι, αγαπάει ο ένας τον άλλον αλλά όχι ζευγάρι. Δεν θα μου άρεσε αυτό, αλλά όλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας και επειδή στο παιχνίδι οι δυσκολίες είναι πολλές έρχεσαι κοντά με τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Ο Λιάγκας έκραξε άσχημα την Κουρεντή on air - «Να βγει και να πει έντιμα στον κόσμο...»

Η Μυριέλλα Κουρεντή, είναι αναμφίβολα το πρόσωπο του μήνα καθώς με αφορμή την συμμετοχή της στο Survivor 5 δεν έχει μείνει με τίποτα απαρατήρητη. Έτσι, η εκπομπή «Πρωινό» σχολίασε το πρωί της Τρίτης 11/01 τα δάκρυα της για τον σύντροφό της καθώς ο αγαπημένος της είχε την ονομαστική γιορτή του.

Μόλις προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα πλάνα, ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με αποτέλεσμα να ξεσπάσει on air. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όταν η Μυριέλλα φιλιόταν με τον Κατσαούνη δεν τον θυμόταν. Να βγει και να πει έντιμα στον κόσμο με την κάμερα «κοιτάξτε να δείτε, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Τζον, Τζον σ’ αγαπάω αλλά κεραυνοβολήθηκα με τον κύριο, τι να κάνω;».