Survivor 5: Πιάστηκαν στα χέρια Γιωρίκας και Κατσαούνης - Μπήκαν να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους

Θερμό επεισόδιο στο Sports Game

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Πιάστηκαν στα χέρια Γιωρίκας και Κατσαούνης - Μπήκαν να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό (11/1) επεισόδιο του Survivor 5, μιας και ο Γιωρίκας έφτασε κοντά στο να πιαστεί στα χέρια με τον Γιώργο Κατσαούνη κατά τη διάρκεια του Sports Game (δείτε εδώ ποιος το κερδίζει).

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους βρίσκονται ένα βήμα πριν πλακωθούν μιας και όπως όλα δείχνουν, δεν συμπαθεί ο ένας τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κατσαούνης έκανε μία τάπα στον Γιωρίκα και τον χτύπησε. Ο Γιωρίκας εκνευρίστηκε και εκεί ανέβηκαν οι τόνοι.

Ο καυγάς του Γιωρίκα με τον Κατσαούνη στο Survivor 5

Ο ένας άρχισε να σπρώχνει τον άλλον και αμέως οι συμπαίκτες τους έτρεξαν για να τους χωρίσουν. Η ένταση, πάντως, συνεχίστηκε με τους δυο παίκτες να έχουν και λεκτική αντιπαράθεση. Στον... καυγά μπήκαν και οι παίκτες κι οι παίκτριες από τους πάγκους, με τα... αίματα να ανάβουν για τα καλά.

Εν τέλει, η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του Γιώργου Λιανού που θύμισε... πραγματικό διαιτητή με τα συνεχή σφυρίγματα, έβαλαν τέλος στη διαμάχη!

Καστανόξανθη με αναλογίες μοντέλου - Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργου Πιλίδη από το Survivor 5

Μπορεί από την πρώτη κιόλας μέρα να ξεχώρισε από τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor 5 για τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά παρ' όλα αυτά δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των στατιστικών μέχρι στιγμής (δείτε τον εδώ αναλυτικά). Ο Γιώργος Πιλίδης έχει χαρακτηριστεί από τώρα ως ο νικητής του φετινού ριάλιτι.

Σίγουρα πάντως ο ίδιος θα θέλει να πάει το χρόνο γρήγορα μπροστά, προς το τέλος του παιχνιδιού και αφού θα έχει νικήσει, να επιστρέψει στην οικογένεια και τη σύντροφό του, την οποία αποκάλυψε η Soula Glamorous, με μια φωτογραφία του πρωταθλητή πάλης από το αεροδρόμιο, μετά από κάποια από τις πολλές κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων, όπου ποζάρει με εκείνη στην αγκαλιά του.

Survivor 5 Γιώργος Πιλίδης σύντροφος

Πάντως και η αδερφή του δεν πάει πίσω σε ομορφιά...

Ο Γιωρίκας Πιλίδης έχει μια μικρότερα αδελφή, την Άννα Πιλίδου, η οποία μέσα από το προφίλ της στο Tik Tok διαφημίζει τον αδελφό της και την πορεία του στο Survivor και σίγουρα θα είναι πολύ υπερήφανη για εκείνον! Τι λέτε μοιάζουν;

Survivor 5 γιώργος πιλίδης αδερφή