Survivor 5: Η ομάδα που κέρδισε το Sports Game

Έγινε ο κακός χαμός μετά το τέλος του αγώνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ομάδα που κέρδισε το Sports Game

Μετά τη νίκη τους στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor 5, οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν μία μεγάλη νίκη και στο Sports Game, το οποίο κρίθηκε στις 5 νίκες και έδωσε στην ομάδα τους ένα αναψυκτικό και 8 ολόκληρες μπρουσκέτες.

Οι Διάσημοι είχαν πολύ καλή απόδοση και μάλιστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξαν και πάρα πολλές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες με αποκορύφωμα τον καυγά του Κατσαούνη με τον Γιωρίκα.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να βγάζουν πολλή ένταση και να τσακώνονται σοβαρά.

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

O καυγάς των Μαχητών στην παραλία

Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό (11/1) επεισόδιο του Survivor 5 μιας και το τελευταίο συμβούλιο του νησιού άφησε μία "παγωμάρα" στην ομάδα των Μαχητών. Συγκεκριμένα, η Σοφιάνα κατηγόρησε τον Μπέλλο ότι δεν προστάτευσε τα κορίτσια στη μεγάλη βροχή, κάτι που έφερε τον καυγά της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο τελευταίος πήρε τον λόγο στην καλύβα και επέπληξε τη Σοφιάνα για τα λόγια της. Εκείνη προσπάθησε να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ωστόσο ο συμπαίκτης της, της μίλησε με πολύ βαριά λόγια.

«Ξεφτίλισες τον Μπέλλο, είναι ντροπή», της είπε αλλά εκείνη δεν έδειξε να του δείχνει και τόσο μεγάλη σημασία.