Survivor 5: Η αντίδραση της Μυριέλλας Κουρεντή όταν είδε το tweet για εκείνη και τον Κατσαούνη

Δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η αντίδραση της Μυριέλλας Κουρεντή όταν είδε το tweet για εκείνη και τον Κατσαούνη

H νίκη των Διάσημων στο αγώνισμα επικοινωνίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, τους έδωσε τη δυνατότητα να δουν μερικά tweets που έχει γράψει ανά καιρούς το κοινό για εκείνους. Κάποια tweets που ξεχώρισαν ήταν αυτά για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η ηθοποιός διαβάζοντας τις αναρτήσεις του κοινού ξεκίνησε να γελάει, ενώ όταν είδε αυτά που αφορούν το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη αισθάνθηκε πολύ αμήχανα χαμογέλασε και κοίταξε διακριτικά τους συμπαίκτες της χωρίς να σχολιάσει τίποτα συγκεκριμένο.

Η αντίδραση της Μυριέλλας στα tweets στο Survivor 5

«Είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι...» - Οι νέες αποκαλύψεις για την σχέση Κατσαούνη - Μυριέλλας

Στο (09/01) επεισόδιο του «Survivor 5» ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τα συναισθήματα που τρέφει για την Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ, μάλιστα, τους είδαμε να ανταλλάσσουν τα πρώτα τους φιλιά μπροστά στην κάμερα. O καλός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, Βασίλης, μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Δευτέρας (10/01) στο «Love it» και στην Ιωάννα Μαλέσκου και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φλερτ του κολλητού του.

Ο φίλος του Γιώργου Κατσαούνη έκανε λόγο για αμοιβαία έλξη και αποκάλυψε αν συζήτησε με τους γονείς του κολλητού του για το ειδύλλιο.

Ο Βασίλης είπε: «Εγώ πιστεύω πως αυτό δεν άρχισε μέσα στο παιχνίδι. Διότι και οι Μαχητές και οι Διάσημοι είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Στην προετοιμασία. Πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο για 2-3 μέρες έμενα στον Άγιο Δομίνικο».

Και συνέχισε λέγοντας για τους γονείς του αγρότη: «Έχουμε κάποιες επαφές. Σίγουρα οι γονείς του είναι χαρούμενοι. Καταλαβαίνετε. Ο Γιώργος δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός και αυτό δεν είναι ένα έργο στην τηλεόραση. Ο Γιώργος είναι αληθινός. Είναι ο πραγματικός του εαυτός. Τον βλέπουν οι γονείς και οι συγγενείς του. Όλη η πόλη. Δε θα έκανε κάτι που δεν αισθάνεται. Δε μπορώ να εκφραστώ εκ μέρους των γονέων. Όταν ένας γονέας βλέπει το παιδί του τόσο χαρούμενο, πιστεύω είναι χαρούμενος και αυτός. Σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον».