Survivor 5: Η πρώτη εμφάνιση του συντρόφου της Μυριέλλας στο παιχνίδι

Πότε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η πρώτη εμφάνιση του συντρόφου της Μυριέλλας στο παιχνίδι

Σε πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί ο μουσικός Γιάννης Λυγνός, αλλά δυστυχώς για εκείνον για τους πιο λάθος λόγους. Ο ίδιος συζητιέται καθημερινά πλέον σε τηλεοπτικές εκπομπές, με το όνομά του να φιγουράρει σε κάθε δημοσίευμα που αφορά στη σύντροφό του, Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία δικαίως αποτελεί την πιο δημοφιλή παίκτρια του Survivor.

Οι περιπτύξεις της 34χρονης ηθοποιού με τον 27χρονο αγρότη Γιώργο Κατσαούνη σε συνδυασμό με το γεγονός πως συμπαίκτες και τηλεθεατές γνώριζαν πως είχε σχέση εκτός παιχνιδιού, προκάλεσαν πληθώρα αρνητικών σχολίων, με την ίδια, ωστόσο, να εξακολουθεί να υποστηρίζει πως «δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό με τον Κατσαούνη».

Αψυχολόγητη, σαφώς, ήταν και η αντίδραση του συντρόφου της ο οποίος δήλωσε πως δεν αισθάνεται ενοχλημένος από τις εικόνες που προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ, με την κοπέλα του να φιλά έναν άλλον άνδρα.

Και όπως φαίνεται, ακόμα δεν είδαμε τίποτα, καθώς ο ίδιος θα εμφανιστεί πράγματι στο Survivor, όχι όμως με τον τρόπο που έχει διαρρεύσει.

Η πρόταση του Ατζούν στον σύντροφο της Μυριέλλας

Οι φήμες θέλουν τον Acun Alicali να του έχει ήδη κάνει πρόταση να μπει ως παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης, κάτι τέτοιο όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμβεί. Ο ίδιος, όμως, αναμένεται να εμφανιστεί στο ριάλιτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας σε κάποιο από τα έπαθλα επικοινωνίας.

Είναι ήδη προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή του σε έπαθλο επικοινωνίας, με τον Τούρκο παραγωγό να μην το βάζει κάτω και να συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα προκειμένου να τον πείσει να μπει κι αυτός στο Survivor, προκειμένου να ξαναζήσουμε σκηνές Σάκη ΚατσούληΜαριαλένας Ρουμελιώτη

«Κι άλλος εθνικός κερατάς φέτος»

Αμέσως μετά από αυτά τα στιγμιότυπα αλλά και την εξομολόγηση του Κατσαούνη για τα συναισθήματά του προς την ηθοποιό, επικράτησε ένας κανονικός χαμός στο Twitter, με τα περισσότερα σχόλια να αφορούν τον σύντροφο της Μυριέλλας.