«Ο Λάμπρος ξέφυγε πολύ» - Υπέρ του Βαλάντη ο Νίκος Μουτσινάς μετά τον τσακωμό τους στο Survivor 5

«Ο Βαλάντης επειδή δίνει περισσότερο από όσο θέλει και μπορεί, περιμένει και κάτι ανάλογο από τους άλλους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Λάμπρος ξέφυγε πολύ» - Υπέρ του Βαλάντη ο Νίκος Μουτσινάς μετά τον τσακωμό τους στο Survivor 5

Από τους πρωταγωνιστές του φετινού Survivor είναι αναντίρρητα ο Βαλάντης, ο οποίος καθημερινά τσακώνεται κι με έναν διαφορετικό συμπαίκτη του. Μάλιστα, στο χθεσινό (11/1) επεισόδιο, ο τραγουδιστής ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε στην εν λόγω σύγκρουση, μέσα από την σημερινή (12/1) του εκπομπή, υποστηρίζοντας μάλιστα τον Βαλάντη.

Το σχόλιο του Μουτσινά για τον τσακωμό Κωνσταντάρα - Βαλάντη στο Survivor 5

«Εγώ τον καταλαβαίνω τον Βαλάντη. Δεν είπα ότι είμαι μαζί του, απλά στο συγκεκριμένο περιστατικό, τον καταλαβαίνω. Φαντάζομαι ότι όντως συνεισφέρει στην καλύβα, δεν νομίζω να λέει ψέματα γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν του το ζητάνε ή αν το κάνει από μόνος του, αλλά θέλω να σκεφτούμε πόσες είναι οι φορές που κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε, αλλά ουσιαστικά το κάνουμε για να μας πούνε μπράβο και να αισθανθούμε καλά.

Ο Βαλάντης επειδή δίνει περισσότερο από όσο θέλει και μπορεί, περιμένει και κάτι ανάλογο από τους άλλους, χωρίς να του το έχουν ζητήσει όμως. Βάλε και την προσωπικότητα που δεν την ξέρουμε, βάλε και το σφίξιμο της υπόθεσης και ο Λάμπρος ξέφυγε πολύ. Δεν συμφωνώ καθόλου αλλά έχει δίκιο», είπε ο παρουσιαστής.