Survivor 5: Επικό περιστατικό - Η Σοφιάνα βρήκε το χαμένο μαγιό του Χρανιώτη μετά απο 4 χρόνια

Απίστευτο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Επικό περιστατικό - Η Σοφιάνα βρήκε το χαμένο μαγιό του Χρανιώτη μετά απο 4 χρόνια

Ένα επικό περιστατικό παρακολουθήσαμε στο αποψινό (12/1) επεισόδιο του Survivor 5, λίγο μετά την νίκη των Μαχητών και την επιστροφή τους στην παραλία.

Συγκεκριμένα, η Σοφιάνα βούτηξε στην παραλία για να κάνει το μπάνιο της και μάλιστα βρήκε το χαμένο μαγιό του Γιώργου Χρανιώτη, του παλιού παίκτη από το 2017.

«Μετά από τέσσερα Survivor το μαγιό του Χρανιώτη το βρήκα εγώ!», είπε η Σοφιάννα στην κάμερα και τόνισε ότι θα το φέρει στην Ελλάδα και θα το παραδώσει στον Γιώργο.

Μάλιστα, προβλήθηκαν και τα σχετικά πλάνα από τότε. Φυσικά, η σκηνή αυτή προκάλεσε αρκετό γέλιο στους χρήστες του twitter, με πολλούς να κάνουν παράκληση στον Ατζούν να ξαναπροβάλλει το ριάλιτι του 2017 για να ανέβει η τηλεθέαση, μιας και τότε είχε σπάσει κάθε ρεκόρ.

Το μαγιό του Χρανιώτη που βρήκε η Σοφιάνα στο Survivor 5

Tweets για την Σοφιάνα και το χαμένο μαγιό του Χρανιώτη

Για αυτό το λόγο ο Χρανιώτης δεν βλέπει Survivor

«Όχι, δεν παρακολουθώ Survivor γιατί με προσβάλλει αισθητικά και μου φαίνεται επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοια πρότυπα. Όταν μπήκα εγώ στο δικό μας Survivor, μπήκα σε ένα παιχνίδι με αγωνίσματα, δοκιμασίες επιβίωσης και διαχείρισης της τρέλας που προκαλεί η πείνα και όχι σε ένα φεστιβάλ κουτσομπολιού, όπως αυτό τώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων που για 4 μήνες και 10 ημέρες κλείστηκα σε μια “κάψουλα” χωρίς κινητά, χρήματα, φαγητό… Βγήκα πολύ δυνατότερος.

Εκεί κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου στη ζωή, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί, εκεί ανέπτυξα σχέσεις με κάποιους ανθρώπους. Ο Ντάνος, π.χ., είναι συγγενής μου πλέον, τον αγαπώ για την ψυχή, για την ευθύτητα και για τις αρχές του.

Εκεί επίσης αποφάσισα πως ήθελα να κάνω ένα ταξίδι με τον μακαρίτη πια πατέρα μου, γιατί δεν ήξερα πόσο θα τον είχα… Και όλα αυτά έγιναν. Και ο μπαμπάς μου έφυγε στην ώρα του και είμαι σίγουρος πως τώρα περνάει πολύ καλύτερα εκεί που είναι. Επιλέγω να γιορτάζω για τη ζωή που έζησε και όχι να θρηνώ γιατί μου λείπει»

Γιώργος Χρανιώτης για Survivor 4