«Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν...» - Σχόλιο έπος Κονδυλάτου για Μυριέλλα και Κατσαούνη

Όσα είπε για το Survivor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν...» - Σχόλιο έπος Κονδυλάτου για Μυριέλλα και Κατσαούνη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχολιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor 5 και σχολίασε την σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, ειδικά μετά τα φιλιά τους στην πισίνα του στίβου μάχης.

«Είμαι χειμερινός κολυμβητής, στη θάλασσα νιώθω να ξαναγεννιέμαι. Είμαι λάτρης της Καμπάλα, το νερό είναι ιερό, διαβάζω προσευχές εξαγνισμού. Νοσταλγώ στιγμές από το Survivor. Πληρώθηκα καλά για όσα πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, είμαι ευγνώμων. Στο Survivor βρήκα μια νέα οικογένεια το ίδιο τζαζ με την δική μου. Τα χρήματα από το παιχνίδι τα “έφαγα”», ανέφερε αρχικά.

Το σχόλιο του Κονδυλάτου για το Survivor 5

«Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος, είναι ο Τριαντάφυλλος και οι άλλοι. Ο Τριαντάφυλλος δεν επαναλαμβάνεται, είναι ένας και μοναδικός. Η πείνα φέρνει γκρίνια στο παιχνίδι. Μου φαίνεται περίεργο που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου».

Για Μυριέλλα και Κατσαούνη, απάντησε: «Τι ωραίο είναι να πας εκεί, να τραβάς αυτό το λούκι και να ερωτευτείς… Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο, δεν μου έχει συμβεί».

«Μετά το Survivor με τον πατέρα μου δεν...»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής μίλησε για τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το ελληνικό metoo, αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον πατέρα του.

«Υπήρξα ένα παιδί που έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου κάποια πράγματα που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό που λέγεται κακοποίηση. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που αναμένω να λυθούν. Έχουν να κάνουν με κάποια νομικά ζητήματα, σε σχέση με την αδελφή μου».

«Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δεν θέλει να μου μιλάει. Μετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθόλου. Έχω προσπαθήσει να μιλήσω μαζί του γιατί έπρεπε να τον πάρω και τηλέφωνο για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων. Τον ενόχλησε ότι μετέπειτα όταν πήρα εγώ κάποια δημοσιότητα είπα ότι δεν ήταν καλός πατέρας, που θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό ήταν και κομπλιμέντο για την συγκεκριμένη περίσταση. Δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ κάτι, να τον πιέσω», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.